Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' prezidenta vēlēšanas notiks 7. martā, balsos iecirkņos un caur pastu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Barcelona'' prezidenta vēlēšanas notiks 7. martā, balsos iecirkņos un caur pastu
Žoans Laporta. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola grands ''Barcelona'' paziņojis, ka prezidenta vēlēšanas, kas Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārceltas no šī gada 24. janvāra, notiks 7. martā. Balsošana notiks sešos iecirkņos, kā arī tās varēs nodot, izmantojot pasta starpniecību.

Futbola granda ''Barcelona'' prezidenta vēlēšanas sākotnēji bija paredzētas šī gada 24. janvārī, taču tika pārceltas, jo Covid-19 pandēmijas laikā Katalonijā tika ierobežota pārvietošanās brīvība. Vēlāk valdība pieņēma lēmumu, ar kuru ļāva sporta organizācijām vēlēšanas rīkot ar balsu nodošanu caur pastu.

Kopumā balsošana šī gada 7. martā par prezidenta kandidātiem notiks sešos balsošanas iecirkņos un caur pastu. Biedri, kuru vecums ir virs 65 gadiem, izdarīt savu izvēli varēs no mājām. ''Covid-19 pandēmija radījusi grūtības noorganizēt šīs vēlēšanas. Tās tiks rīkotas, ņemot vērā veselības organizāciju sniegtās rekomendācijas un lai pasargātu mūsu biedrus no saslimšanas riska. Klubs turpinās sadarboties ar valdību un veselības organizācijām, lai sarīkotu vēlēšanas pēc iespējas drošāk,'' teikts kluba izplatītajā paziņojumā.

Pagājušā gada oktobrī no ''Barcelona'' prezidenta amata atkāpās līdzšinējais prezidents Žuzeps Bartomeu. Uz kluba vadītāja amatu kandidē trīs personas, starp tiem kā galvenie favorīti minēti Žoans Laporta un Viktors Fonts.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/article/madrid-p...

     [+] [-]

, 2021-01-27 11:50, pirms 3 gadiem
Likās, ka māžošanās, līdz izlasīju, ka balstiesīgo skaits šajās vēlēšanās ir pie 150 000!

     [+] [-]

, 2021-01-27 13:05, pirms 3 gadiem
Kamponadze rakstīja: Likās, ka māžošanās, līdz izlasīju, ka balstiesīgo skaits šajās vēlēšanās ir pie 150 000!
Katrs gribētājs par noteiktu samaksu var kļūt par biedru. Jābūt gan pareizajai pasei un ja nemaldos, tad jābūt arī deklarētām Katalonijas reģionā.

     [+] [-]

, 2021-01-27 16:34, pirms 3 gadiem
rihardilio rakstīja: Katrs gribētājs par noteiktu samaksu var kļūt par biedru. Jābūt gan pareizajai pasei un ja nemaldos, tad jābūt arī deklarētām Katalonijas reģionā.
nu īsti gan nebūs taisnība : https://www.9campnou.com/how-to-bec...