Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Manuprāt, Gvardiola un Luiss Enrike ir labākie treneri"

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Mesi: "Manuprāt, Gvardiola un Luiss Enrike ir labākie treneri"
Lionels Mesi: Foto: AP/Scanpix

Pasaules futbola zvaigzne argentīnietis Lionels Mesi, kurš pārstāv Spānijas futbolu grandu “Barcelona”, spriež par saviem iecienītākajiem treneriem, savu turpmāko karjeru, kā arī par to, kas Pepu Gvardiolu un Luisu Enriki izceļ uz citu treneru fona.

Futbolists par visu laiku labāko treneri uzskata Pepu Gvardiolu. ''Viņā ir kaut kas īpašs, liekot mums saprast lietas brīnišķīgā veidā. Gvardiola īpaši gatavojas spēlēm un spēj iemācīt spēlētājiem kā pareizi spēlēt gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Man ļoti paveicās, ka varēju spēlēt Gvardiolas un Enrikes vadībā. Viņu mentalitātes dēļ strauji progresēju un pilnveidojos fiziski, garīgi un taktiski.” Peps Gvardiola šobrīd ir “Mančestras City” galvenais treneris, bet Luiss Enrike ir Spānijas futbola valstvienības galvenais treneris.

Argentīnas uzbrucējs pastāstīja arī par savu privāto dzīvi: “Ir dienas, kad vēlos vienkārši palikt anonīms. Es labprāt mierīgi aizietu, piemēram, uz tirgu, veikalu, kinoteātri vai restorānu, īpaši tad, kad to daru ar bērniem. Brīžiem ir grūti būt uzmanības centrā.”

Par slikto 2019./2020. gada sezonas noslēgumu un viņa sarežģījumiem Barselonā Mesi sacīja: “Galvenais, ka tagad ar mani viss ir kārtībā, bet vasarā gāja ļoti slikti briesmīgās sezonas dēļ, kā arī, protams, ietekmēja notikumi, kas norisinājās pēc tās. Svarīgi, ka tagad es jūtos labi, tomēr, tanī pat laikā, esmu uztraucies par savu komandu. Tai šobrīd klājas ļoti smagi, bet man jācenšas kaut kādā veidā to labot. Tas šobrīd ir galvenais uzdevums, ar kuru centīšos tikt galā.”

“Barcelona” šobrīd Spānijas čempionātā ieņem tikai piekto vietu, bet UEFA Čempionu līgā izkļuva no grupas un astotdaļfinālā spēlēs pret Parīzes ''Saint-Germain''. Mesi Spānijas čempionātā līdz šim guvis septiņus vārtus, bet Čempionu līgā trīs vārtus. Mesi bieži tiek dēvēts par pasaules labāko futbolistu, un nereti arī par visu laiku labāko. Visu profesionālo karjeru viņš ir pavadījis Barselonā, kur ar savu klubu izcīnījis 33 trofejas.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/12/26/foo...

     [+] [-]

, 2020-12-27 00:50, pirms 3 gadiem
Nu tad jāiet pēc sezonas uz to City pie Pepa.

     [+] [-]

, 2020-12-27 19:32, pirms 3 gadiem
..protams, ja nav spēlēts pie Klopa, šitā var runāt