Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" zaudē ne tikai "El Clasico", bet arī Koutinju – brazīlietim savainojums

Agris Suveizda

"Barcelona" zaudē ne tikai "El Clasico", bet arī Koutinju – brazīlietim savainojums
Filipi Koutinju. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" pēc zaudējuma savam niknākajam konkurentam "Real Madrid" (1:3) paziņojis par brazīliešu uzbrūkošā pussarga Filipi Koutinju savainojumu.

"Svētdienas rītā veiktās pārbaudes atklāja, ka Koutinju ir kreisās kājas paceles cīpslas savainojums," sacīts kluba mājaslapā. "Barcelona" bilst, ka atlabšanas ilgums būs atkarīgs no savainojuma dzīšanas ātruma, taču Spānijas medijs AS informē, ka brazīlietim visdrīzāk nāksies izlaist vismaz trīs nedēļas.

Ja AS prognoze būs precīza, tas nozīmēs, ka Koutinju izlaidīs četras kluba spēles – cīņas Čempionu līgā pret Turīnas "Juventus" un Kijivas "Dynamo", kā arī Spānijas čempionāta mačus pret "Alaves" un Seviljas "Real Betis". Koutinju tādējādi visdrīzāk nepalīdzēs arī Brazīlijas izlasei, kas Pasaules kausa atlasē uzņems Venecuēlu un viesosies Urugvajā, bet 28 gadus vecā pussarga atgriešanās varētu būt gaidāma 22. novembrī viesos pret Madrides "Atletico". Piecās "LaLiga" spēlēs Koutinju šosezon ticis pie vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Minhenes "Bayern", kas rīt viesosies pie Maskavas "Lokomotiv", sagaidīja priecīgas ziņas Serža Gnabrī sakarā. Otrdien viņam tika atklātas pozitīvas Covid-19 analīzes, taču nākamās četras analīzes bijušas negatīvas, līdz ar to futbolistam ļauts pamest pašizolāciju un otrdien veiktās analīzes uzskatītas par viltus pozitīvām. 25 gadus vecais Gnabrī, kurš četrās Bundeslīgas spēlēs šosezon guvis trīs vārtus, kopā ar komandu dosies uz Maskavu. Atgādinām, ka savainojuma dēļ 6-8 nedēļas nāksies izlaist sākumsastāva kreisajam aizsargam Alfonso Deivīsam.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://as.com/futbol/2020/10/25/ch...
https://fcbayern.com/en/news/2020/1...