Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Asensio smaga trauma, Madrides "Real" paliek arī bez Mendī un izīrē Sevaljosu

Agris Suveizda

Asensio smaga trauma, Madrides "Real" paliek arī bez Mendī un izīrē Sevaljosu
Marko Asensio. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" jau starpsezonas sākumā savainojumu dēļ palicis bez trim spēlētājiem – Brāhīmam Diasam lazaretē ir pievienojies arī Marko Asensio un Ferlāns Mendī.

Pirms divām nepilnām nedēļām augšstilba savainojumā iedzīvojās nepilnus 20 gadus vecais Brāhīms Diass, kurš janvārī no Mančestras "City" tika nopirkts par 17+7 miljoniem eiro un kura atgriešanās nav gaidāma agrāk par augusta beigām. Marokāņu izcelsmes spāņu pussarga pēdās soļojuši arī Marko Asensio un Ferlāns Mendī, kuri trešdien guva savainojumus pret Londonas "Arsenal" (2:2).

Uzbrūkošais pussargs Asensio, kurš iepriekšējā sezonā sāka 19 no 30 spēlēm, guva vienus vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles, saplēsa ceļgala priekšējo krustenisko saiti un menisku, un paredzams, ka viņš izlaidīs, kā minimums, lielāko daļu nākamās sezonas. 23 gadus vecais Asensio, kurš Spānijas izlasē ir aizvadījis 22 spēles un guvis vienus vārtus, 2015. gadā no Maljorkas kluba tika nopirkts par 3,9 miljoniem eiro.

Pret "Arsenal" augšstilbu savainoja arī Ferlāns Mendī, kurš šovasar no Lionas "Olympique" tika iegādāts par 48+5 miljoniem eiro. Viņa atgriešanās gaidāma pēc trim četrām nedēļām, līdz ar to viņam acīmredzot būs jāizlaiž Spānijas čempionāta sākums – madridieši pirmo spēli aizvadīs 17. augustā izbraukumā pret Bigo "Celta". 24 gadus vecais Mendī Francijas izlasē ir aizvadījis četras spēles, un Lionas klubs viņu pirms diviem gadiem no otrās līgas komandas "Le Havre" nopirka par 5+1 miljonu eiro.

Lai arī Asensio savainojuma dēļ Spānijas mediji lēsa, ka varētu tikt nedaudz iepauzētas sarunas par Dani Sevaljosa došanos uz Londonas "Arsenal", viņa īre tika apstiprināta jau nākamajā dienā. Tā kā Sevaljoss, kurš pirms diviem gadiem no Seviljas "Real Betis" tika pārvilināts par 16,5 miljoniem eiro, savu nākotni joprojām saista ar Madrides klubu, īres līgumā "Arsenal" nav iekļauta izpirkuma maksa. Iepriekšējā sezonā Sevaljoss sāka 13 no 23 spēlēm un guva trīs vārtus. Izlasē nepilnus 23 gadus vecais pussargs ir aizvadījis sešas spēles un guvis vienus vārtus. Londonas klubs paziņoja arī par franču talantīgā centra aizsarga Viljama Salibā iegādi. "Arsenal" šķirsies no 29+1 miljona eiro, bet Salibā, kurš debijas sezonā Francijas augstākajā līgā sāka 13 no 16 spēlēm, uz gadu tiks izīrēts atpakaļ "St.-Etienne".

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...
https://www.realmadrid.com/noticias...
https://www.realmadrid.com/noticias...

  +4 [+] [-]

, 2019-07-26 14:08, pirms 5 gadiem
Bigo Celta? Tev pašam vēmiens nenak lasot savus rakstus?

     [+] [-]

, 2019-07-26 14:41, pirms 5 gadiem
Es arī aplūkoju turnīra sarakstu, meklējot, kas tas par jaunk klubu la liga. bet paskatoties, izrādās, šo pilsētu latviešu valodā tiešām dēvē par Bigo.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-26 14:55, pirms 5 gadiem
BayernM rakstīja: Bigo Celta? Tev pašam vēmiens nenak lasot savus rakstus?
Ja paklausīsies kādu spāni runājam, tad Tev arī liksies, ka viņi saka Bigo. Viņi mēdz v izrunāt kā b un otrādi.

     [+] [-]

, 2019-07-26 17:52, pirms 5 gadiem
Bigo Celta ? Svīzdiņ paskaidro man lūdzu, kurā līgā šī komanda spēlē

  -1 [+] [-]

, 2019-07-26 18:41, pirms 5 gadiem
Asensio kā spēlētājs man nepatīk, līdz ar to labi, ka šosezon viņa Real sastāvā nebūs.

     [+] [-]

, 2019-07-27 10:16, pirms 5 gadiem
Magnijs rakstīja: Asensio kā spēlētājs man nepatīk, līdz ar to labi, ka šosezon viņa Real sastāvā nebūs.
Kā tad vinš tev patīk?

     [+] [-]

, 2019-07-27 14:49, pirms 5 gadiem
"β" diez vai būs "b", bet drīzāk "v". Neesmu gan galīciešu valodas eksperts.