Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: jonsons

Drogba un Barsu?

Vai tiešām Drogbā dosies uz Barselonu??


, 2012-06-26 12:01, pirms 12 gadiem
Didier Drogba jau ir pievienojies Shanghai Shenhua F.C. pie sava vecā komandas biedra Nicolas Anelka
, 2012-06-26 17:51, pirms 12 gadiem
viņam līgumā bija punkts, kur atļauts runāt ar citu komandu.
, 2012-06-26 20:57, pirms 12 gadiem
Sandro Rosels šodien pateica: "I don't know anything of Drogba. If he's here he's come on holiday or for something personal. It's nothing to do with Barcelona."
, 2012-06-26 21:00, pirms 12 gadiem
Starp citu tajā rakstā tas arī ir teikts (varbūt pievienots vēlāk?) un tur arī Drogba pārstāvis saka: "Drogba to Barca story complete nonsense. As we told you he joins Shanghai in July."
, 2012-06-26 21:28, pirms 12 gadiem
Jā laikam ka Drogbas pievienošanās bija bauma!! Bet tajā pašā rakstā bija minēts ka Jordi Alba varētu pievienoties Barsai, bet man liekas ka labāk ņemt Beilu, jo nevar zināt kā Alba nospēlēs tieši Barsas rindās un arī Beilu tagat domāju ir vieglāk dabūt nekā tas bija laiku atpakaļ kad Spurs treneris bija Rednaps!! Bet kreisā mala aizsardzībā ir vajadzīga jo vēl nevar zināt kad Abidals atgriezīsies un kādā formā!! Labi ka jaunajā sezonā būs atpakaļ Vilja jo man šķiet ka tieši viņš pietrūka lai Barsa varētu uzvarēt Chelsea it īpaši spēles izskaņā kad noderēti Viljas precīzais sitiens!!
, 2012-06-27 22:42, pirms 12 gadiem
Alba nākamsezon būs Barsā, darījums jau gandrīz ir pabeigts. Protams Beils būtu ideāls papildinājums, bet viņš tikko pagarināja līgumu ar Spurs un tomēr maksāt 10-15 milj vai 30-40 miljoni ir starpība. Jo vajadzīgs arī centre back.
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.