Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kedira: "Vasarā pametīšu "Real""

Kedira: "Vasarā pametīšu "Real""
Sami Kedira
Foto: AP/Scanpix

Vācu pussargs Sami Kedira uzstāj, ka vēl nav pieņēmis lēmumu, kuram klubam pievienosies, kad šovasar beigsies līgums ar titulēto Madrides "Real".

Madrides "Real" pussargs Sami Kedira paziņojis, ka vasarā pametīs Madrides "Real". Piecu sezonu laikā viņš ir aizvadījis vairāk nekā 100 spēles madridiešu kreklā, taču nav spējis vienoties par līgumu pagarināšanu ar "Real". 27 gadus vecais futbolists atklājis, ka vēlas jaunus izaicinājumus, tomēr viņš nav izlēmis, uz kuru klubu dosies pēc līguma termiņa beigām. "Man nav ne vienošanās ar nevienu klubu un arī priekšroka kādai komandai," viņš pastāstīja "Kicker". "Tas nav lēmums pret Madrides "Real". Gribu atrast jaunus izaicinājumus un pilnveidot sevi kā spēlētāju."

"Schalke" nesen apstiprināja, ka esot aizvadījusi sarunas ar futbolistu, tāpat arī Minhenes "Bayern", Londonas "Chelsea" un "Arsenal" esot izrādījušas interesi par vācu spēlētāju, bet Kedira atklājis, ka šobrīd vēlas koncentrēties uz atlikušo sezonas daļu. "Man tas ir bijis brīnišķīgs brīdis manā karjerā. Darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai palīdzētu komandai atlikušajās nedēļās."

Madrides "Real" šobrīd atrodas otrajā vietā Spānijas čempionātā, par četriem punktiem atpaliekot no līderes "Barcelona", un jau 5.aprīlī centīsies deficītu samazināt, tiekoties ar "Granada" futbolistiem

izmantotie resursi:
Sami Khedira confirms Real Madrid exit - Goal.com

  +8 [+] [-]

, 2015-03-26 14:12, pirms 9 gadiem
Uz Skonto!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-03-26 14:44, pirms 9 gadiem
Uz Liverpool.

     [+] [-]

, 2015-03-26 15:26, pirms 9 gadiem
Zigfrīīīīds rakstīja: Paldies, un uz redzēšanos!
Nu ko tu taa! Kad nebija traumu,ar Alonso labu balsta pusragu pari veidoja! Abi vareja labi uzsakt uzbrukmu + labi speleja aizsradziba!

Zel ka traumas moka,gribejas lai paliek Reala!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-26 15:52, pirms 9 gadiem
balts rakstīja: Uz Liverpool.
Es par.Liverpool vajag kadu,kas aizvietos Stiviju.

     [+] [-]

, 2015-03-26 23:19, pirms 9 gadiem
Chelsea garam Bayern Garam Arsenal ista vieta manuprat!

     [+] [-]

, 2015-03-26 23:39, pirms 9 gadiem
gan jau pie Maurinjo uz Chelsea,tik nez vai gribees seedeet aiz Matica muguras