Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Savainotais Mesi nebūs pieejams nākamajā "Barcelona" spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Savainotais Mesi nebūs pieejams nākamajā "Barcelona" spēlē
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas čempiones "Barcelona" kapteinis Lionels Mesi vakar pirmo reizi sezonā devās starta sastāvā, tomēr puslaikā savainojuma dēļ tika nomainīts. Visticamāk, viņam būs jāizlaiž viena vai divas spēles.

Vasarā Mesi iedzīvojās ikra muskuļa traumā, kuras dēļ "Barcelona" zvaigznei nācās izlaist sezonas ievadu. Čempionu līgas izbraukuma spēlē pret Dortmundes "Borussia" (0:0) viņš laukumā devās uz pēdējām 30 minūtēm, bet zaudējumā pret "Granada" (0:2) Mesi aizvadīja visu otro puslaiku. Vakar pret "Villarreal" argentīnietis pirmo reizi devās starta sastāvā, bet puslaika pārtraukumā viņš tika nomainīts.

Mesi sūdzējās par sāpēm kreisajā kājā, un "Barcelona" šovakar paziņojusi, ka viņam savainots muskulis kreisajā augšstilbā – tas sastiepts. Vienība norādījusi, ka viņš izsists no sastāva un ka atgriešanās termiņš būs atkarīgs no atlabšanas procesa, taču Spānijas mediji jau tagad ziņo, ka nākamajā mačā pret "Getafe" Mesi laukumā nebūs redzams. Tāpat zem jautājuma zīmes atrodas viņa dalība Čempionu līgas spēlē pret Milānas "Inter".

Neskatoties uz to, ka laukumā tika pavadītas tikai 45 minūtes, Mesi tāpat paguva atzīmēties – viņš izpildīja rezultatīvu piespēli, Antuānam Grīzmanam sestajā minūtē atklājot rezultātu. Visi vārti tika gūti pirmajā puslaikā. "Barcelona" sešās spēlēs izcīnījusi tikai trīs uzvaras, ieņemot piekto vietu Spānijas čempionāta kopvērtējumā. Tiesa, arī Madrides "Real" un "Atletico" nevar lepoties ar pārliecinošu ievadu.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2019/09/25/foo...

     [+] [-]

, 2019-09-25 23:37, pirms 5 gadiem
tad jau nemaz nav tik traki,cerams ka shoreiz nesasteigs atgrieshanos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja