Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sāgas turpinājums: "Barcelona" piedāvā īrēt Neimāru par 40 miljoniem

Sāgas turpinājums: "Barcelona" piedāvā īrēt Neimāru par 40 miljoniem
Neimārs. Foto: AFP/Scanpix

Līdz brīdim, kad lielākajā daļā vadošo Eiropas futbola līgu aizvērsies pāreju periods, palikusi nedēļa. Spānijas čempione "Barcelona" turpina neatlaidīgi izteikt piedāvājumus Francijas labākajai vienībai PSG par Neimāra atgūšanu.

Parīzes vienībai pietuvinātais laikraksts "Le Parisien" atklājis, ka Barselona izteikusi divus piedāvājumus, kā varētu atgūt Neimāru savā komandā. Brazīliešu uzbrucējs pirms diviem gadiem tika pārdots par 222 miljoniem eiro, kas joprojām ir pasaules rekords, un parīzieši vēlas vismaz tikpat lielu atlīdzību.

Transfēru sāgas dēļ Neimārs nepiedalījās PSG sagatavošanās posmā un izlaidis Francijas čempionāta pirmās divas kārtas, turklāt līdzjutēji viņam veltīja aizvainojošus plakātus un saukļus. Komandas galvenais treneris Tomass Tuhels atzina, ka uzbrucējs no veselības viedokļa ir gatavs, tomēr laukumā viņš nedosies līdz brīdim, kad būs skaidrs, kurā komandā Neimārs turpinās karjeru.

Pirmais piedāvātais scenārijs paredz, ka "Barcelona" par 40 miljoniem īrēs Neimāru, kamēr otrā virzienā uz vienu sezonu dosies Usmans Dembelē. Tiesa, francūzis nevēloties pamest Kataloniju. Tāpat šis piedāvājums sevī ietver punktu, ka Barselona pēc sezonas varētu iegādāties Neimāru par 170 miljoniem.

Otrs scenārijs ir vienkāršāks – "Barcelona" par 40 miljoniem īrē Neimāru uz vienu sezonu, bet pēc tam obligāti jāiegādājas brazīlietis par 170 miljoniem. Kopējā summa veido 210 miljonus, kas ir mazāk nekā samaksāja PSG, tāpēc iespēja, ka francūži pieņems piedāvājumu, ir minimāla. Transfēru logs aizvērsies 2. septembra vakarā.

Nespēlējot Lionelam Mesi, "Barcelona" jauno sezonu sāka ar blāvu sniegumu un zaudējumu viesos pret "Athletic Bilbao" – 0:1. Laukumā nemanāms bija Antuāns Grīzmans, tomēr galvenais treneris Ernesto Valverde izteicis uzticību uzbrucējam, sakot, ka viņš prot vienatnē mainīt spēles gaitu.

Izmantotie resursi:
PSG : le Barça voudrait prêter Dembélé… mais...


, 2019-08-25 16:09, pirms 5 gadiem
Rīgai derētu kāds Kopenhāgenas kapracis...
, 2019-08-25 16:13, pirms 5 gadiem
ha ha, tāda ziepju ōpera.
, 2019-08-25 16:44, pirms 5 gadiem
Riga nevar noīrēt Neimāru uz 1 spēli?
, 2019-08-25 19:21, pirms 5 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Riga nevar noīrēt Neimāru uz 1 spēli?
Par 5 ļimoniem moš izdotos sarunāt ! :d
, 2019-08-25 21:13, pirms 5 gadiem
Galīgi sajukuši. Izīrēt šo simulantu par 40 miljonien, nudien, nebūtu prāta darbs. Vienīgi, doma varētu būt, ka Messi iegroza šim smadzenes atpakaļ vietā, jo pirms tam ar Barsu gana atzīstami spēlēja. Kaut gan, kāda gan iespēja, ka cilvēki ap Neimāru ir tie, kas liek viņam pieņemt šos te lēmumus?
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.