Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Sillesens pēc kauna Rostovā apstiprina 14 miljonu pāreju uz "Barcelona"

Agris Suveizda

Sillesens pēc kauna Rostovā apstiprina 14 miljonu pāreju uz "Barcelona"
Jaspers Sillesens "Skonto" stadionā Rīgā
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Pēc apkaunojošā zaudējuma UEFA Čempionu līgas "play-off" kārtas atbildes spēlē pret "Rostov" (1:4, summā 2:5) Amsterdamas "Ajax" pamatvārtsargs Jaspers Sillesens ģērbtuvē komandas biedriem paziņoja par došanos uz Barselonu. Gan Sillesens, gan galvenais treneris Pēters Boss vēlāk pāreju apstiprināja arī medijos.

"Šovakar vai rīt ar lidmašīnu došos uz Barselonu," sacīja 27 gadus vecais Jaspers Sillesens, kurš Nīderlandes izlasē aizvadījis 30 mačus. "Tur vispirms iziešu medicīniskās pārbaudes, vēl būs jāizskata pēdējās detaļas, un nezinu, kam vēl jānotiek [lai pabeigtu pāreju]."

"Gribēju doties laukumā un transfēra sāga nespēlēja nekādu lomu manā sniegumā šovakar, tomēr šāda aiziešana ir briesmīga. Patiešām nevēlos par to runāt, bet aizeju pēc sakāves un pa aizmugures durvīm, nevis priekšējām," Sillesens turpināja. Spānijas čempionvienība "Barcelona" par nīderlandiešu vārtsargu maksās ap 14 miljoniem eiro.

Sillesens Barselonā aizstās Klaudio Bravo, kurš karjeru turpinās Žuzepa Gvardiolas vadītajā Mančestras "City", taču Katalonijas grandā Nīderlandes izlases vārtu vīram būs jākonkurē ar trīs gadus jaunāko vācieti Marku Andrē ter Štēgenu. Konkurence Sillesenu gan nebaida: "Amsterdamas "Ajax" man sākumā bija jāsacenšas ar Kennetu Vermēru. Es šajā cīņā uzvarēju. Turklāt Barselona sezonā aizvada 60 spēles, kas ir vairāk nekā "Ajax"."

Pēc spēles preses konferencē galvenais treneris Pēters Boss neminēja Sillesena aiziešanu, taču vēlāk to apstiprināja: "Preses konferencē to neatklāju, jo puišiem bija jāuzzina pirmajiem." Tiek runāts, ka Sillesenu Amsterdamā varētu aizvietot Ņūkāslas "United" piederošais Tims Kruls, bet Boss to pagaidām noliedza: "Par to neko nezinu, vadība man neko nav teikusi."

Izmantotie resursi:
Cillessen set to fly out to Barca to complete...
Ajax's Cillessen set to finalise Barcelona move...
Cookies op VI.nl
Bosz twijfelde niet over Cillessen|Ajax|...

  -1 [+] [-]

, 2016-08-25 08:47, pirms 8 gadiem
tāpēc jau vakar puisis Rostovā spēlējot neiespringa, ko man šeit vēl daudz ...

  +2 [+] [-]

, 2016-08-25 09:10, pirms 8 gadiem
Prieks par Cillesenu, labs vārtsargs un barcā būs iespēja izcinīt titulus, turklāt izkonkurēt Ter Stegenu nav nereāli.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-25 09:43, pirms 8 gadiem
nu peec vakardienas speeles bishku noplakusi taa sajuusma par Silisenu,bet vaartsargs jau ljoti labs,it iipashi prieksh otraa vaartsarga lomas,tagad veel jaanokaarto Paco Alkasera transfeers,Muniru iiree uz Celtu,Samperu laikam uz Valenciju un neticamais Duglasu uz Sportingu un sezonas komplektaacija pabeigta,esam gatavi ciiniities par visaam trofejaam

  +1 [+] [-]

, 2016-08-25 10:01, pirms 8 gadiem
atliek tikai mineet, kaapeec njems sho viduveejo vaartsargu par shaadu milziigu summu situaacijaa, kad leeti bija pieejams Diego Alves, kursh daudz labaak dereetu otraa vaartsarga lomai un kausa speeleem, njemot veeraa maaku atvairiit pendeles... ka tik TS nepalaizhas bez reaalas konkurences.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-25 10:11, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: atliek tikai mineet, kaapeec njems sho viduveejo vaartsargu par shaadu milziigu summu situaacijaa, kad leeti bija pieejams Diego Alves, kursh daudz labaak dereetu otraa vaartsarga lomai un kausa speeleem, njemot veeraa maaku atvairiit pendeles... ka tik TS nepalaizhas bez reaalas konkurences.
Varbūt Alves nemaz negrib būs otrais ?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-25 10:21, pirms 8 gadiem
DoOrDie rakstīja: Varbūt Alves nemaz negrib būs otrais ?
Alves prasiija algas pielikumu, ko Valencia nevareeja atljauties FFF deelj, gan klubs bija piekritis palaist vinju par leeto, gan vinjam pasham nebija nekaadu iebildumu. es taa arii iisti nesapratu, kursh - LE vai Subisareta - noblokjeeja.

iisti kritizeet arii uzreiz negribu, njemot veeraa, ka Subisaretam kaa bijushajam vaartsargam varbuut labaak redzams un Bravo un TS pirkumi bija teicami... skatiisimies.

  +3 [+] [-]

, 2016-08-25 10:50, pirms 8 gadiem
Rostova pret Barcelona un atkal Sillensens dabuu pa dirsu

     [+] [-]

, 2016-08-25 11:30, pirms 8 gadiem
Cik nu nācies skatīt Silesenu, ņemot vērā ka iepriekšējā vasarā bija reāla iespēja ka nonāks MU, tad nu nešķiet viņš tāds baigi piemērotais Spānijai, kur vairāk tomēr jāspēlē uz vārtu līnijas. Priekš Anglijas izskatījās labs, aizsargus it kā māk komandēt un centrējumos baigos krāmus netaisa. Bet tas tāds virspusējs mans viedoklis, nīderlandes čempa specu viedokļus par viņu lasīt nav bijusi nepieciešamība.

     [+] [-]

, 2016-08-25 22:14, pirms 8 gadiem
ABa rakstīja: Cik nu nācies skatīt Silesenu, ņemot vērā ka iepriekšējā vasarā bija reāla iespēja ka nonāks MU, tad nu nešķiet viņš tāds baigi piemērotais Spānijai, kur vairāk tomēr jāspēlē uz vārtu līnijas. Priekš Anglijas izskatījās labs, aizsargus it kā māk komandēt un centrējumos baigos krāmus netaisa. Bet tas tāds virspusējs mans viedoklis, nīderlandes čempa specu viedokļus par viņu lasīt nav bijusi nepieciešamība.
cik nu sanācis vērot Silesenu Ajax un Nīderlandes kreklos, mans viedoklis ir tāds, ka Silesens ir vienu līmeni zem World class. Sūdus daudz netaisa, bet nekādus pārdabiskos brīnumus un mirušās bumbas nevelk. Respektīvi -ļoti laba līmeņa varočiks, pie tam stabils.Tieši tas, kas Barsai nepieciešams. Stabilāks par Ter Stegenu, lai gan vācieša spēli pēdējā laikā nācies maz redzēt. Bet nu arī vairāk Silesenu spēju iztēloties Anglijas vai Vācijas čempī, ne Spānijas. Ceru, ka kļūs par Nr.1.

     [+] [-]

, 2016-08-25 22:23, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: Alves prasiija algas pielikumu, ko Valencia nevareeja atljauties FFF deelj, gan klubs bija piekritis palaist vinju par leeto, gan vinjam pasham nebija nekaadu iebildumu. es taa arii iisti nesapratu, kursh - LE vai Subisareta - noblokjeeja.

iisti kritizeet arii uzreiz negribu, njemot veeraa, ka Subisaretam kaa bijushajam vaartsargam varbuut labaak redzams un Bravo un TS pirkumi bija teicami... skatiisimies.
mmmm,Subisareta??????????