Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bojā gājušā Reijesa dēls pievienojas Madrides "Real"

Bojā gājušā Reijesa dēls pievienojas Madrides "Real"
Hosē Antonio Reijess. Foto: Reuters/Scanpix

Slavenā spāņu futbolista Hosē Antonio Reijesa, kurš jūnija sākumā gāja bojā autoavārijā, 11 gadus vecais dēls Hosē Reijess Lopess pievienojies Madrides "Real" akadēmijai. Viņa tēvs komandā pavadīja vienu sezonu.

"Esmu priecīgs un lepns sākt jaunu karjeras nodaļu, pievienojoties Madrides "Real". Paldies visiem, kuri atbalstīja un uzticējās, it īpaši manai ģimenei," norādīja 11 gadus vecais futbolists. Vienošanās par viņa pievienošanos "Real" bija panākta vēl pirms tēva nāves.

Atbalstu viņam paudis Spānijas izlases bijušais pussargs Sesks Fabregass, kurš sacīja: "Mācies, klausies, cīnies un pāri visam – nekad nebeidz ticēt." Spāņu mediji vēsta, ka "Real" prezidents Florentīno Peress solījies pieskatīt Reijesu junioru līdz 18. dzimšanas dienai jeb pilngadībai.

Hosē Antonio Reijess gāja bojā 35 gadu vecumā. Karjeras laikā viņš pārstāvēja "Real", "Atletico", "Sevilla" un "Arsenal". Viņš kļuva par Anglijas un Spānijas čempionu, kā arī piecas reizes kļuva par UEFA Eiropas līgas uzvarētāju.

Viņa bijusī komanda "Sevilla" paziņojusi, ka turpmāk kapteiņa apsēju rotās divu futbolistu uzvārdi – Reijess un Antonio Puerta, kurš aizsaulē devās 2007. gadā, kad spēles laikā viņu piemeklēja sirdstrieka.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.