Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Alvess atstās Parīzes "Saint Germain", PSG vienojas ar Sarabiju

Alvess atstās Parīzes "Saint Germain", PSG vienojas ar Sarabiju
Dani Alvess
Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas izlases aizsargs Dani Alvess apliecinājis, ka šovasar atstās Francijas čempionvienību Parīzes “Saint Germain”, pielejot eļļu ugunī spekulācijām par to, ka šovasar PSG nepaliks arī cita brazīliešu zvaigzne Neimārs.

Dani Alvess par savu aiziešanu no PSG paziņoja ar ierakstu sociālajos tīklos, un klubs arī apliecināja šādu notikumu attīstību. 36 gadus vecais Alvess Parīzes komandai pievienojās pirms diviem gadiem, vienā starpsezonā ar Neimāra pirkumu, un Francijas medijiem nav noslēpums abu futbolistu ciešā draudzība. Alvess esot bijis tuvākais draugs Neimāram PSG ģērbtuvēs.

Alvess savus nākotnes nodomus pagaidām nav atklājis un, visticamāk, līdz “Copa America” izcīņas beigām arī neatklās, taču viņa sakarā tiek baumots par potenciālo atgriešanos “Barcelona” rindās, kur viņš pavadīja astoņas sezonas. Neimāra sakarā šovasar tieši vēlme atgriezties "Barcelona" rindās tiek piesaukta arvien skaļāk.

Pirms pievienošanās PSG Alvess spēlēja “Juventus” sastāvā, tiesa, tikai vienu sezonu. Itālijas mediji tikmēr piemin Milānas “Inter” interesi par brazīliešu aizsarga piesaisti.

Alvess ir unikāls futbolists, jo visās iepriekšējās piecās sezonās kļuvis par savas līgas čempionu, turklāt paveicis to trīs dažādās līgās. 2015. un 2016. gadā viņš kopā ar Barsu triumfēja Spānijā, 2017. gadā viņš palīdzēja kārtējo Itālijas titulu izcīnīt Juvei, bet 2018. un 2019. gadā bija Francijas čempions ar PSG.

PSG tikmēr panākusi vienošanos ar citu Alvesa bijušo komandu “Sevilla” par pussarga Pablo Sarabijas iegādi par 20 miljoniem eiro, ziņo AS. Sarabija pirms trim gadiem tika nopirkts par tikai vienu miljonu eiro un viņa līguma izpirkuma maksa ir 18 miljoni, bet līgums beigsies jau pēc gada, un “Sevilla” centieni pārliecināt Sarabiju par palikšanu komandā, kurā viņš šosezon iesita 22 vārtus, bijuši nesekmīgi. Par Sarabiju lielu interesi izrādīja arī “Roma”, bet PSG bija gatava piemaksāt virs līguma izpirkuma summas.

Tikmēr “Valencia” ir apliecinājusi vārtsarga Jaspera Silesena ierašanos komandā no “Barcelona”. Spānijas mediji vēsta, ka šajā darījumā abi klubi vienojušies par vārtsargu apmaiņu, kā rezultātā Barselonā ieradīsies brazīliešu vārtsargs Netu. Abi vārtsargi transfēru tirgū tiekot vērtēti apmēram 30 miljonu vērtībā, taču Silesens esot vēlējies izrauties no “Barcelona” otrā vārtsarga lomas, ko viņam nācās ieņemt aiz Marka Andrē ter Štēgena muguras.


, 2019-06-25 23:13, pirms 5 gadiem
Prieks par Silesenu, žēl Netu.
, 2019-06-25 23:19, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Prieks par Silesenu, žēl Netu.
ideaals komentaars
, 2019-06-25 23:22, pirms 5 gadiem
Un Barca oficiaali paardevusi Andre Gomesu Everton par 25milj.
, 2019-06-25 23:30, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: ideaals komentaars
Lielāks prieks tomēr par Silesenu, nekā skumji par Netu, jo apnika, ka NED pamatvārtsargs deldē solu.
, 2019-06-25 23:58, pirms 5 gadiem
Cillesens nav augstākās klases vārtusargs!
, 2019-06-26 09:32, pirms 5 gadiem
ir vienoshanaas, ka Netu peec sezonas varees izveeleeties, vai palikt Barcaa, ja nu tieshaam tiks pie maza speeles laika. Barca neliks shkjeershljus prom ieshanai.
domaaju, ka riskeet vienmeer var, traumas un tamliidziigas likstas ir iespeejamas, un nokljuut superklubaa daudz iespeeju nav.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".