Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Dani Alvešs: " "Barcelona" nenovērtē mani tā, kā būtu pelnījis"

Rolands Eliņš

Dani Alvešs: " "Barcelona" nenovērtē mani tā, kā būtu pelnījis"
Dani Alvešs
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas čempionvienība Turīnas "Juventus" nedēļas nogalē ar 3:1 pārspēja "Napoli", taču savainojuma dēļ spēli priekšlaicīgi atstāja aizsargs Andrea Bardzalji, kuram šodien konstatēts muskuļa sastiepums. Savukārt problēmas netrūkst arī "Barcelona" nometnē, kuras aizsargs Dani Alvešs publiski ļoti asi kritizējis savas komandas attieksmi.

"Šobrīd šeit atrodos tādēļ, ka man izrādīta necieņa un par mani sarakstītas visādas muļķības," preses konferencē šodien sacīja Dani Alvešs. "Es vēlos sevi pierādīt ar darbiem laukumā, jo tad katrs pats var vērtēt manu uzticību klubam."

"Diemžēl cilvēki ir pārāk stulbi, lai to darītu, un manai pacietībai pienācis gals," turpināja Alvešs. "Šeit neesmu tāpēc, lai atbildētu uz kādiem jautājumiem, bet gluži vienkārši aizstāvētu sevi. Es nedomāju par naudu, bet gan par to, lai tiktu novērtēts par savu paveikto, un neuzskatu, ka klubs mani novērtē tā, kā esmu pelnījis."

"Ar prieku atstāšu komandu, pirms tieku izmests, taču nepieņemšu apsūdzības, ka esmu tikai algotnis - vienmēr esmu smagi strādājis kluba labā, arī šogad. Sezonas beigās turpināšu atdot 200% kluba labā, taču prezidents Žuzeps Bartomeu zina, ko no manis var sagaidīt pēc tam. Dani Alvešs šobrīd ir abām kājām komandā, taču ar pusotru kāju ārā no kluba."

32 gadus vecais Dani Alvešs Katalonijas komandu pārstāv kopš 2008. gada un šosezon palīdzējis tai aizsniegt ČL finālu, izejot sākumsastāvā desmit spēlēs no 12. Viņa līgums beidzas pēc sezonas. Savukārt ČL fināla pretinieces sastāvā aizsardzības līnijā varētu būt svarīgs iztrūkums Andrea Bardzalji personā.

"Medicīnisko pārbaužu rezultātā atklāts, ka Andrea Bardzalji ir pirmās pakāpes muskuļa sastiepums labajā augšstilbā," vēstīts "Juventus" paziņojumā. "Bardzalji nekavējoties uzsāks atveseļošanās procesu. Viņa rehabilitācijas process un iespējas piedalīties Čempionu līgā tiks izvērtētas ik pēc dienas."

Šāda tipa savainojumiem parasti nepieciešama viena līdz trīs nedēļas, pirms futbolists atkal gatavs doties laukumā, bet Čempionu līgas fināls paredzēts pēc 12 dienām, proti, sestajā jūnijā, līdz ar to Bardzalji dalība spēlē šobrīd ir uz jautājuma zīmes.

Izmantotie resursi:
Barzagli doubt for CL final | Football Italia
Alves: Barca don’t respect me | Football Espana

     [+] [-]

, 2015-05-25 16:57, pirms 9 gadiem
Domāju, ka itāļi spēlē spēlītes...gan jau Bardzalji būs ierindā, bet Alvešam "nepaveicās" spēlēt tādā klubā, kur tik daudz citas zvaigznes...

     [+] [-]

, 2015-05-25 16:58, pirms 9 gadiem
Nepateiciiba- pasaules alga..

  +3 [+] [-]

, 2015-05-25 17:12, pirms 9 gadiem
es gan teiktu,ka viņi Alvesu pārvērtē

  +1 [+] [-]

, 2015-05-25 17:55, pirms 9 gadiem
Alvesh saka, ka probleema nav naudaa, bet liigumu atsakaas parakstiit, jo transfeeru bana deelj problemaatiskaa situaacijaa nonaacis klubs netaisaas piekaapties vinja un agjenta shantaazhai un maksaat lielaaku algu...
jaa, peedeejos meeneshos vinsh speelee lieliski, bet pirms tam bija briesmiigs, CN visi zvirbulji un vaarnas jau sen aplidoja ar liikumu, un neviens vinju atklaati nekritizeeja.
domaaju, ka laiks shkjirties, vieniigi zheel, ka arii Montoija gribees pamest komandu.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-25 18:17, pirms 9 gadiem
Kurs teica, ka Bardzalji obligati ies sakumsastaavaa?

     [+] [-]

, 2015-05-25 18:20, pirms 9 gadiem
mani ari Alvi , mani ar i .. eh ta barsa .. jogaidi

     [+] [-]

, 2015-05-25 18:44, pirms 9 gadiem
Alvess ir krietnie pārvērtēts spēlētājs

     [+] [-]

, 2015-05-25 18:53, pirms 9 gadiem
šis kopā ar Neimāru, manis vismazāk ieredzētie speļētāji Barcelonā.. pilnīgi vienalga kas ar viņu notiek..

     [+] [-]

, 2015-05-25 19:54, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: Alvesh saka, ka probleema nav naudaa, bet liigumu atsakaas parakstiit, jo transfeeru bana deelj problemaatiskaa situaacijaa nonaacis klubs netaisaas piekaapties vinja un agjenta shantaazhai un maksaat lielaaku algu...
Runa VIENMEER ir par naudu, es nesaprotu, ko visi vinji shaados gadiijums, tb ne tikai Alvess, cer iestaastiit.

     [+] [-]

, 2015-05-25 20:27, pirms 9 gadiem
Alvešs nu ir īstais, kam nav bijis iespēju sevi pierādīt Pēdējos divus, trīs gadus vien ēna no viņa piespēlēm un ieskrējieniem palikusi, atlikuši vien nesaprotami sitieni un centrējumi kaut kur tribīnēs.

     [+] [-]

, 2015-05-25 22:33, pirms 9 gadiem
march_2k rakstīja: Runa VIENMEER ir par naudu, es nesaprotu, ko visi vinji shaados gadiijums, tb ne tikai Alvess, cer iestaastiit.
ir jau ok, jo vinji ir profesionaalji, tas ir darbs un shis buus vinja peedeejais lielais kontrakts. bet kladzinaat par to speciaali sasauktaas preses konferencees shkjiet jociigi. protams, arii pashreizeejaa FCB vadiiba ir karteejo reizi visu sajaajusi, jo ljaavushi tam taa aiziet - buutu zempaklaaja sarunas aizvilkushi liidz juunijam vai kaut ko sasoliijushi trebla gadiijumaa...

     [+] [-]

, 2015-05-25 22:45, pirms 9 gadiem
...a kā beigās ar Ronaldinju lielo mega piķi Barselonā notika? Kaut kāds radagabals iegrūda apšaubāmos projektos un čiks?

     [+] [-]

, 2015-05-25 23:01, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: ir jau ok, jo vinji ir profesionaalji, tas ir darbs un shis buus vinja peedeejais lielais kontrakts. bet kladzinaat par to speciaali sasauktaas preses konferencees shkjiet jociigi.
protams, arii pashreizeejaa FCB vadiiba ir karteejo reizi visu sajaajusi, jo ljaavushi tam taa aiziet - buutu zempaklaaja sarunas aizvilkushi liidz juunijam vai kaut ko sasoliijushi trebla gadiijumaa...
Es jau to visu saprotu, katrs taču grib pelnīt. Pie tā profesionālisma tad laikam jāpieskaita arī tādas PR kampaņas kā šī.
Vadība savukārt laikam neredz vēlamo naudas/atdeves attiecību. Tomēr vecums jau arī. Līdz ar to arī kaut ko vilkt viņiem nav jēgas, jo redz, ka gala beigās pie kopsaucēja tāpat nenonāks.
Domā Montoijam no tā nepaveras iespēja un izredzes?

     [+] [-]

, 2015-05-25 23:35, pirms 9 gadiem
nejau tikai naudaa ir nesaskanjas,bet ar kontrakta ilgumaa,Alves grib triis gadu liigumu uz ko Barca nav ar mieru,jo jebkuram ir skaidrs,ka,tikko Barca varees pirkt speeleetaajus,taa pirmais,kas ieradiisies,ir cits maleejais aizsargs

     [+] [-]

, 2015-05-26 00:14, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: nejau tikai naudaa ir nesaskanjas,bet ar kontrakta ilgumaa,Alves grib triis gadu liigumu uz ko Barca nav ar mieru,jo jebkuram ir skaidrs,ka,tikko Barca varees pirkt speeleetaajus,taa pirmais,kas ieradiisies,ir cits maleejais aizsargs
Nu, tas arī ir otrs "pelnīšanas" parametrs, spēlētājs pats par sevi saprotams, ka ilgāk gribēs to aldziņu saņemt. It sevišķi Alvesa karjeras stadijā

     [+] [-]

, 2015-05-26 02:50, pirms 9 gadiem
lai nu kaa,galvenais lai shiis sezonas peedeejos divus machus nospelee tagadeejaa liimenii,naakamsezon,liidz janvaarim gan jau iztiksim,sliktakajaa gadiijumaa Bartra,Montiya vai Pedro(ja peedeejie nosauktie paliks paliks)var nosegt poziiciju

     [+] [-]

, 2015-05-26 02:56, pirms 9 gadiem
es tik iisti nesaprotu Alvesa domu,vinjam jau 31 un peekshnji vinjsh uzstaaj ka vajag palielinaat algu,plus veel nosleegt ilgterminja liigumu,kursh normaals biznesmenis uz ko taadu ietu,sorry,negribi to ko piedaavaa,bay,bay,mums te nav vienas dienas projekts,jaadomaa ar par kluba naakotni,peec gada vai diviem,pensionaars,ar padsmit speeleem laukumaa un ar 9milj kontraktu gadaa nu nahren nevienam nav vajadziigs

     [+] [-]

, 2015-05-26 09:27, pirms 9 gadiem
march_2k rakstīja: Es jau to visu saprotu, katrs taču grib pelnīt. Pie tā profesionālisma tad laikam jāpieskaita arī tādas PR kampaņas kā šī.
Vadība savukārt laikam neredz vēlamo naudas/atdeves attiecību. Tomēr vecums jau arī. Līdz ar to arī kaut ko vilkt viņiem nav jēgas, jo redz, ka gala beigās pie kopsaucēja tāpat nenonāks.
Domā Montoijam no tā nepaveras iespēja un izredzes?
liela ticamiiba, ka Montoija pametiis klubu (ja palaidiis, bet pats ljoti grib prom). runaaja par LPool.
FCB teoreetiski nebuutu probleemas pusgadu maukt ar Adriano, dot otru iespeeju Duglasam vai paarkvalificeet Bartru, kuram ar shaadu Pikee ar driiz var buut jaameklee jauna darba vieta, lai arii talanta zinjaa vinsh nav sliktaaks par Varaanu.

protams, situaaciju var mainiit prezidenta veeleeshanas. varbuut nosaciitais Laporta ir kaut ko sarunaajis ar Alveshu, tad nu taapeec taa njemshanaas.

     [+] [-]

, 2015-05-26 23:10, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kurs teica, ka Bardzalji obligati ies sakumsastaavaa?
Neviens arī neteica, ka neies. No kādām 10 pēdējām līgas spēlēm Bardzaļi nespēlēja šķiet tikai divās, un abās tika piedzīvoti zaudējumi. Kausos izvēlē, protams, atkarīga arī no pretinieka.