Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Zidāns: "Čempionu līgas duelī pret PSG izšķirsies mans liktenis"

Zidāns: "Čempionu līgas duelī pret PSG izšķirsies mans liktenis"
Zinedins Zidāns
Foto: Reuters/Scanpix

Madrides "Real" saglabājusi tikai teorētiskas izredzes nosargāt Spānijas čempiones titulu, bet vakar nācās izstāties no Spānijas kausa, ceturtdaļfinālā savā laukumā ar 1:2 piekāpjoties "Leganes". Komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns pēc mača, protams, nebija labākajā noskaņojumā.

"Jā, tā ir izgāšanās. Jā, jūtos atbildīgs par to. Nerādījām nepieciešamo sniegumu, it īpaši pirmajā puslaikā, kaut gan izbraukumā izcīnījām sarežģītu uzvaru. Nespēlējām pietiekami labi, nespēlējām tā, kā vajadzēja," pēc zaudējuma teica galvenais treneris Zinedins Zidāns. Madrides "Real" viesos tika pie uzvaras ar 1:0, taču mājās ielaida divus vārtus.

"Ikvienam priekšā būs gara nakts ar ilgām pārdomām. Jāpaskatās uz situāciju no malas, un es to izdarīšu pirmais, jo esmu cilvēks, kurš jāvaino pie zaudējuma. Nespējām panākt nepieciešamās izmaiņas. Bija 90 minūtes, taču nekas nesanāca," teica Zidāns, kura vadītā komanda pērn dominēja, bet šajā sezonā piedzīvo izgāšanos.

"Rīt jāpieceļas un jāturpina strādāt, jo sestdien gaida nākamā spēle. Turpināsim strādāt, rīt būs nākamais treniņš. Jāturpina strādāt, jo citu risinājumu neredzu," teica Zidāns. Nedēļas nogalē pretī stāsies "Valencia", kas gan spēja iekļūt Spānijas kausa pusfinālā.

Madrides "Real" no Spānijas čempionāta līderes "Barcelona" atpaliek 19 punktus, un tāda pārsvara sadeldēšana kļūtu par brīnumu. Tādējādi par galveno turnīru kļūs UEFA Čempionu līga, kurā "Real" pēdējos gados bijusi labākā komanda. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pretī stāsies Parīzes "Saint-Germain" ar Neimāru priekšgalā.

Atbildot uz jautājumu, vai cīņā pret Francijas klubu uz spēles būs Zidāna amats, galvenais treneris atbildēja apstiprinoši: "Tas ir skaidrs. Par šo visu atbildīgs esmu es. Esmu cilvēks, kuram jāatrod risinājumi, lai komanda spēlētu labāk." Pirmais Madrides "Real" un PSG duelis notiks 14. februārī.

Izmantotie resursi:
marca.com


, 2018-01-25 11:49, pirms 6 gadiem
kas ar to PSG fair play ir? nesen lasiju , ka ja līdz 30.Jūnijam no spēlētāju pardošanas neiegūs vismaz 70 miljonus šie nākamsezon nevarēs ČL spēlēt.
tā varētu būt?
, 2018-01-25 12:00, pirms 6 gadiem
Man simpatizē Real, bet šaosezon komanda ir pilnīgi nekāda un favorīts šai spēlē būs PSG.
, 2018-01-25 12:06, pirms 6 gadiem
knaible rakstīja: Man simpatizē Real, bet šaosezon komanda ir pilnīgi nekāda un favorīts šai spēlē būs PSG.
Ja Madrides mids un aizsardzības līnija turpinās spēlēt,kā viņi to dara šobrīd,tad PSG uzbrukums varētu apēst Madridi.PSG jau pašiem tā aizsardzības līnija nav izcila.
, 2018-01-25 12:16, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: kas ar to PSG fair play ir? nesen lasiju , ka ja līdz 30.Jūnijam no spēlētāju pardošanas neiegūs vismaz 70 miljonus šie nākamsezon nevarēs ČL spēlēt.
tā varētu būt?
Būtu jau neslikti bet es personīgi nezinu, vai neļautu spēlēt, moš arī
, 2018-01-25 12:31, pirms 6 gadiem
Baumas ne baumas, bet Neymar iespēams pievienosies Real vasarā. (Eurosport mājas lapa). pašam griboties un komunikācija PSG neesot tik laba kā gribētos.
Bet Real šī sezona jau izgāzta. ja 1/4 zaudē zemāku līgu komandām, tad ČL pret PSG nezinu kā būs. protams, tur būs cits sastāvs.
un nepatīk, ka Zidane un svarīgām un grūtām cīņām liek 2.sastāvu. Būtu vismaz MID atstājis un uzvara būtu. un priekšā vismaz vienu no CR vai GB (abi šogad sūdīgi, bet labāk tādi nekā Llorente vai Vazquez
, 2018-01-25 12:37, pirms 6 gadiem
Paskatoties net spend pedejas 5 sezonas, real ir izterejusi 60miljonus. Napoli - 100 ljimoni, rb leipciga - 160, juve - 150, barca - 226 (ierekiniet neymara milzigo pardosanas summu), nemaz nerunajot par city in PSG ap 600+ miljoniem. Ko real Madrid ir nopirkusi bez kroosa in jamesa pedejos gados ? Javer real macins vala in japerk jaunie galacticos, nevar ar vaskeziem, cabellosiem un Theo iztikt tikai.

Editie net spenda vel cares atreiinat hamesa pareosanu Bayern in bus pa nullem. Kurs superklubs vel ta pedeja laika ir darbojies ?
, 2018-01-25 12:41, pirms 6 gadiem
Varbūt uz individuālo meistarību izdosies pārsteigt PSG, bet maz ticams, ņemot vērā, ka visa madrides komanda buksē un ZZ nespēj veikt taktiskās pārmaiņas, lai uzlabotu situāciju.

Valentīndienā visticamāk varēs skatīties, kā Real Madrid kuģis lēnām grims...
, 2018-01-25 13:17, pirms 6 gadiem
You don't say?
, 2018-01-25 14:07, pirms 6 gadiem
tiec vaļā no Kristīnes un klubs uzplauks
pat ja no mārketinga viedokļa finansiāli neizdevīgi
, 2018-01-25 14:14, pirms 6 gadiem
Nu diez vai tā būs kā virsrakstā - jo, ja piemēram Real Madrid uzvar PSG, bet tālāk netiek vismaz līdz finālam - tad neskatoties uz ZZ sasniegumiem, diez vai Perezs gribēs viņu redzēt galvenā trenera amatā nākamajam gadam.....
, 2018-01-25 14:19, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: tiec vaļā no Kristīnes un klubs uzplauks
pat ja no mārketinga viedokļa finansiāli neizdevīgi
Jā, jo copa del rey 3 neuzvarētās spēles santiago bernabeu ir dēļ Ronaldo, kurš nemaz nebija pieteikumā.

Bet es pieļauju, ka par madridi zini tik daudz, cik TV6 parāda kādu čempionu līgas spēli...
, 2018-01-25 17:49, pirms 6 gadiem
Nu kaa jau arii vakar tieshi rakstiiju. Labi, ka pats Zidaans to saprot, un ceru, ka arii chalji vinju nepievils un paraadiis maximumu speelees pret Pariizi un cieniigi nospeelees, labaakajaa gadiijumaa, iekljuus 1/4. Jo Zidaans ir pelniijis vismaz veel vienu sezonu pie Real stuures ar labiem pirkumiem vasaraa! GO REAL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.