Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Mums jārīkojas jau tagad – nedrīkstam izniekot laiku"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mesi: "Mums jārīkojas jau tagad – nedrīkstam izniekot laiku"
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas čempione "Barcelona" piedzīvojusi savu sliktāko sezonas startu pēdējo 25 gadu laikā, un kapteinis Lionels Mesi uzskata, ka jāsāk rīkoties jau tagad.

"Sezonu esam sākuši slikti. Nespējam izveidot momentus, kamēr pretiniekiem tas nesagādā nekādas problēmas. Jā, sezona ir tikko sākusies, bet mums jārikojas jau tagad. Nedrīkstam izniekot laiku. Mums jāuzlabo sniegums daudzās situācijās, un mēs to labi apzināmies," teica Mesi, kurš vakar tika atzīts par pagājušās sezonas labāko spēlētāju pasaulē. Viņš aiz muguras atstāja Virdžilu van Deiku un Krištianu Ronaldu.

"Barcelona" kapteinis vasarā iedzīvojās savainojumā, tāpēc viņš joprojām nav sācis nevienu spēli. Tiesa, gan bezvārtu neizšķirtā pret Dortmundes "Borussia", gan viesos piedzīvotajā zaudējumā pret "Granada" viņš nāca laukumā uz maiņu. "Neesmu spēlējis divus, pat gandrīz trīs mēnešus, un tas bija redzams. Jutos noguris, nebija dzirksteles, nevarēju atrast ritmu," teica Mesi. Protams, visa Barselona cer, ka viņš pēc iespējas ātrāk atradīs savu spēli, jo pēdējos gados pierādījusies patiesība, ka "Barcelona" bez Mesi ir parasta komanda.

"Jo vairāk mačus un minūtes aizvadīšu, jo labāks kļūšu, bet steigai nav pamata. Nav bijis vērts riskēt, jo kluba ārsti man teica, ka pastāv iespēja savainojumu atsvaidzināt," teica Mesi. Spānijas čempionātā "Barcelona" ar piecās spēlēs sakrātajiem septiņiem punktiem ieņem tikai astoto vietu. Turklāt Katalonijas vienība nav spējusi uzvarēt nevienu izbraukuma maču.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/ba...

  +2 [+] [-]

, 2019-09-24 14:43, pirms 5 gadiem
izlasot virsrakstu, domāju, ka runās par klimata krīzi

  +2 [+] [-]

, 2019-09-24 15:28, pirms 5 gadiem
petušara rakstīja: izlasot virsrakstu, domāju, ka runās par klimata krīzi
+++, tiesi gribeju paskatities, ko ta sis teiks par so teemu, bet nekaa.

  -3 [+] [-]

, 2019-09-24 15:55, pirms 5 gadiem
Arī es tikai tāpēc atvēru šo rakstu. Bet izrādās, kā jau vairumam cilvēku, viņam ir šaurs skatījums uz lietām. Viss grozās ap sevi...

     [+] [-]

, 2019-09-24 15:58, pirms 5 gadiem
Jā, turnīra tabula ir viena no svarīgākajām lietām dzīvē...

     [+] [-]

, 2019-09-24 16:02, pirms 5 gadiem
Ā, nu re, virsraksts nomainīts

     [+] [-]

, 2019-09-24 18:25, pirms 5 gadiem
petušara rakstīja: izlasot virsrakstu, domāju, ka runās par klimata krīzi
Mana pirmā doma bija identiska Pārāk jau nu aktuāla šī tēma ir pasaulē un ne bez pamatojuma.
Vispār jau futbola zvaigznes un lielie klubi ar varētu iesaistīties ar kādu kampaņu. Jo auditorija ko tie uzrunātu būtu milzīga. Cilvēkiem jāsāk domāt daudz vairāk par savu zemi.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-24 19:11, pirms 5 gadiem
Uz prieksu hobbit!