Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Luiss Enrike: "Kad pretinieki nospēlē labāk, nav īpaši daudz ko teikt"

Luiss Enrike: "Kad pretinieki nospēlē labāk, nav īpaši daudz ko teikt"
Luiss Enrike
Foto: SIPA/Scanpix

Spānijas kluba FC "Barcelona" galvenais treneris Luiss Enrike pēc viņa vadītās komandas piedzīvotās sakāves trešdien La Liga izbraukuma mačā pret Vigo "Celta" uzteica pretinieku sniegumu un atzina, ka "Celta" bija pilnībā pelnījusi trīs punktus.

"Barcelona" futbolisti trešdien piedzīvoja pirmo zaudējumu Spānijas čempionāta jaunajā sezonā, viesos ar 1:4 piekāpjoties "Celta" komandai, kura ar 13 punktiem nostājās La Liga turnīra tabulas galvgalī līdzās Madrides "Real" un "Villareal", kas arī tikuši pie 13 punktiem.

"Šī spēle parādīja, cik sarežģīts turnīrs ir La Liga," izteicās Luiss Enrike. "Šī mača likteni noteica tas, cik labi "Celta" spēlēja. No viņu puses tas bija futbols ar ļoti augstu efektivitāti. Tas bija lielisks sniegums."

"Mēs centāmies viņiem radīt problēmas, taču zaudējām daudzas divcīņas. Kad pretinieku komanda ir nospēlējusi labāk nekā tava komanda, nav īpaši daudz ko teikt. Es labāk zaudēju komandai, kas spēlē tā, kā "Celta" šovakar. Bez nekādiem trikiem, uzvarot tikai ar teicamu futbolu. Es apsveicu "Celta" komandu un ceru, ka viņi spēs turpināt rādīt tikpat labu sniegumu."

"Ja runājam par spēles intensitāti, mēs paveicām labu darbu," uzskata "Barcelona" galvenais treneris. "Mums bija sešas vai septiņas iespējas gūt vārtus. Problēma ir tajā, ka šīs sezonas pirmajās spēlēs mums ir grūtības šīs iespējas pārvērst vārtu guvumos."

Izmantotie resursi:
fcbarcelona.com


"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".