Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Paziņojums vai tikai vēlme? Pikē: Neimārs paliek

Agris Suveizda

Paziņojums vai tikai vēlme? Pikē: Neimārs paliek
Neimārs un Žerārs Pikē
Foto: AP/Scanpix

Kamēr franču, spāņu un brazīliešu mediji turpina publicēt pretrunīgu informāciju par Neimāra iespējamo pāreju uz PSG, sāgā noticis jauns pavērsiens. Viens no "Barcelona" ietekmīgākajiem spēlētājiem Žerārs Pikē savā "Twitter" profilā licis noprast, ka Neimārs tomēr paliks Katalonijā.

Piecas minūtes pirms pusnakts pēc Latvijas laika Žerārs Pikē publicēja attēlu, kurā ir kopā ar Neimāru, un lakonisku, taču grūti pārprotamu komentāru: "Se queda." Tas nozīmē – viņš paliek. Pikē tvīts satricināja sociālos tīklus, un ar to pašlaik dalījušies jau gandrīz 100 tūkstoši lietotāju, bet nepilni 200 tūkstoši tam nospieduši "patīk".

Ņemot vērā iepriekš paustās ziņas, ka "Barcelona" vadošie spēlētāji – Lionels Mesi, Luiss Svaress, Pikē un citi – cenšas pārliecināt Neimāru pārdomāt un nedoties uz Parīzi, bet starp kluba vadību un Neimāra tēvu notikusi tikšanās, virkne Katalonijas un Spānijas mediju Pikē rakstīto, protams, jau tulkojuši kā oficiālu paziņojumu no "Barcelona" puses. Lai arī centra aizsargs sociālajos tīklos bieži mēdz jokot un kaitināt sāncenšus, šī diezin vai būtu tēma, kurā Pikē, kurš vēlas pēc karjeras beigām kļūt par "Barcelona" prezidentu, jokotu vai izdarītu šāda veida spiedienu uz Neimāru.

Franču mediji gan pagaidām Pikē tvītu uztver piesardzīgāk. Piemēram, PSG pietuvinātais laikraksts Le Parisien raksta, ka brazīlietis, kurš dienu iepriekš aizvadīja lielisku pārbaudes spēli pret Turīnas "Juventus" (2:1, abi vārti Neimāram), joprojām grib pievienoties Francijas galvaspilsētas klubam, kas mēģina nokārtot finansiālo pusi pārliecinoši dārgākajai pārejai futbola vēsturē. 25 gadus vecajam Neimāram tiek piedāvāta 30 miljonu eiro liela alga gadā pēc nodokļu nomaksas, kā arī milzīga parakstīšanas piemaksa. Neimāra līgumā minētā izpirkuma summa ir 222 miljoni eiro.

Pikē rakstītais ir kļuvis par lielu pavērsiena punktu, taču arī sociālo tīklu laikmetā skaidrībai joprojām nepieciešami paziņojumi no klubu vadītājiem un arī paša Neimāra, kurš šo dienu laikā no publiskiem komentāriem atturas. Lai nu kā, atrisinājumam vajadzētu būt drīz – ja PSG iegādāsies brazīlieti, tas, visdrīzāk, notikšot šīs nedēļas laikā.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-24 08:57, pirms 7 gadiem
Apnikusi šitā ziepju opera jau. Ko var ņemties

  -1 [+] [-]

, 2017-07-24 09:04, pirms 7 gadiem
apnicis ka visi doma omg neymar aiziet uz psg , vins nekur neparies vins paliks barca

  -3 [+] [-]

, 2017-07-24 09:30, pirms 7 gadiem
Ak SC> varbūt pietiks pārtapt par tenku portālu, kad būs oficiāli kas zināms šai sakār tad arī rakstiet, a šīs viss zb gandrīz katru dienu rakstīt par Neimaru.. NEapnīk?? jūs jau kļūstat par apollo, kur tenko, plus vēl uztaisa skaļu virsrakstu, bet saturā par to ir 1-3 teikumi, vai vispaŗ nekā nav.

     [+] [-]

, 2017-07-24 09:57, pirms 7 gadiem
vai kādi puikas neapmierināti, un tik jūtīgi.
man gan šitās sāgas patīk, varbūt Shakira vēl padalīsies ar insaidera infu, atkal būs bomba!

  -1 [+] [-]

, 2017-07-24 11:24, pirms 7 gadiem
shitaa rakstīja: vai kādi puikas neapmierināti, un tik jūtīgi.
man gan šitās sāgas patīk, varbūt Shakira vēl padalīsies ar insaidera infu, atkal būs bomba!
Uztaisīs dziesmu par Neymaru un barcelonu.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-24 11:27, pirms 7 gadiem
Pikē vnk iejoko ?, par to, ka pats paliek Barsā