Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Spānijas jauniešu klubs atvainojas par uzvaru ar rezultātu 30:0

Spānijas jauniešu klubs atvainojas par uzvaru ar rezultātu 30:0
Foto: Irene Marsilla

Spānijas jauniešu komanda "Silos" vakardien reģionālā turnīra spēlē pārspēja pretiniekus "Jucar" ar 30:0 un pēc šī mača izplatīja paziņojumu, atvainojoties pretinieku komandas pārstāvjiem, kā arī solot izmeklēt spēlē notikušo.

"Silos" spēli aizvadīja savā labākajā sastāvā 14-15 gadus vecu puišu vecuma grupā, kamēr "Jucar" spēlēja ar savu trešo sastāvu. "Silos" bija vadībā ar 14:0 jau pēc pirmā puslaika un beigās uzvarēja ar 30 vārtu pārsvaru, kas futbolā ir milzīgs retums, kaut vai tādēļ, ka jāpatērē spēles laiks arī bumbas nogādāšanai laukuma centrā un tās ievadīšanai spēlē.

"Silos" prezidents pēc mača publiski apliecināja, ka viņa komanda piedāvājusi pārtraukt maču jau pēc pirmā puslaika, taču pretinieku treneris pret to iebildis. "Silos" pārstāvis norāda, ka mačs aizvadītos skaitliski vienādos sastāvos, taču viņu komandas treneris tik un tā vairākkārt otrajā puslaikā piedāvājis mačam likt punktu, par to abpusēji vienojoties. Taču "Jucar" treneris atbildējis, ka viņa puiši nepadosies.

"Silos" prezidents uzsvēra, ka viņa komandas futbolisti cienījuši pretiniekus un nav svinējuši daudzos vārtu guvumus: "Jaunajiem spēlētājiem tā ir sarežģīta situācija. Ja viņi vienkārši saspēlējas un nedodas uzbrukumā, cilvēki atkal padomās, ka tiek izrādīta necieņa pretiniekiem. Arī mēs paši esam cietuši lielus zaudējumus pret "Valencia", "Villarreal" un "Levante"."

Spānijas klubs šodien plāno tikties ārkārtas sapulcē, lai izvērtētu spēles milzīgo rezultātu un mača apstākļus. Spānijas mediji vēsta, ka "Jucar" komandā šāds iznākums uztverts dažādi, taču vairāki komandas spēlētāji bijuši satriekti par lielo zaudējumu un vairs nevēloties turpināt savas gaitas futbolā, kas savukārt novedis pie viņu ģimenes locekļu dusmām "Silos" virzienā, un šīs komandas galvenais treneris saņēmis arī nāves draudus sociālajos tīklos, ko "Silos" prezidents nosodīja kā ekstrēmu reakciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/spain-e...


, 2020-11-23 16:56, pirms 3 gadiem
Uzskatu, ka uzvarētāji tiem mīšļiem izrādīja cieņu, spēlējot ar nopietnu atdevi.
, 2020-11-23 17:38, pirms 3 gadiem
Normāls pagalma futbola rezultāts.
, 2020-11-23 19:48, pirms 3 gadiem
Mēs agrāk braukājam vietējie ciema puikas uz sačiem, kuri virs mūsu līmeņa. Un itin bieži atrāvāmies ar 1:10 vai 0:8 no komandām, kuras nopietni trennējas. Vai tad kāds biņņāja? Nē, ja esi slikts, tad esi pelnījis ierīt.
, 2020-11-23 22:42, pirms 3 gadiem
kādā sakarā - "kamēr "Jucar" spēlēja ar savu trešo sastāvu"...
kurš tad vainīgs, ka pretinieks izvēlejies visšvakāko sastāvu?
, 2020-11-24 14:11, pirms 3 gadiem
Ja tie vecāki un bērni nevar atzīt, ka pretinieks bija ievērojami labāks un zaudēja godīgos apstākļos, tad viņiem sportā nav ko darīt. Neviens tāpat vien “dāvanas” nedos.
, 2020-11-24 17:29, pirms 3 gadiem
aslatlat rakstīja: Ja tie vecāki un bērni nevar atzīt, ka pretinieks bija ievērojami labāks un zaudēja godīgos apstākļos, tad viņiem sportā nav ko darīt. Neviens tāpat vien “dāvanas” nedos.
Tāpat lielākā daļa pat no uzvarētāju komandas nebūs profesionāli futbolisti. Tāpēc ja tu neapzinies ka bērnu un jauniešu sportā rezultāts nav galvenais (jo svarīgāk ir fiziskās aktivitātes, draugi) tad tev te nav ko darīt.....
, 2020-11-24 17:31, pirms 3 gadiem
Un tie vecāki kas draud uzvarētājiem domā tieši tāpat kā tu, tikai šoreiz ir zaudētāju stadijā tāpēc raud, tāpat kā tu.
, 2020-11-24 18:33, pirms 3 gadiem
14-15gados domaju macs nav japartrauc,lidz kadiem 11-12 gadiem gan citadak lai berniem neatsit velmi spelet.Iespejams,ka lidz kadiem 11gadiem varetu neskaitit rezultatu-lai gan tas ir nereali,jo berni ta pat skaititu lidzi
Katra zina 30:0 tas ir milzigs rezultats,jo u15 spele 11pret 11,vl un otrkart ari speles laiks jauniesiem ir 2pa 35min( vismaz Lv u 15)Tapec 30varti mazak neka 90minutes!!!!

Parasti 8pret 8 spelejot gadas divciparu skaitlis,piemeram 12:1 vai tml,bet 11pret 11 tad jabut ultra parakiem par pretinieku.

Bet kapec vecaki draudeja pretinieku trenerim..Pasu treneris negribeja partraukt macu un draud pretinieku trenerim nelogiski..
, 2020-11-24 18:42, pirms 3 gadiem
Lai gan draudeja,jo personiga svariguma sajuta ievainota,ja vini vinnetu ar,piemeram,7:0 tad loti lepotos ar saviem berniem..
Ta pati lepniba vien ir,tikai zaudejot ta izpauzas ka dusmas,bedas,panikuma sajuta,bezceribas-tapec negrib vairs spelet un draud pretinieku trenirim.Uzvarot,ka prieks,lepniba,iedomiba...
Personiga svariguma sajuta ir visiem cilvekiem-izpausmes veidi dazadi,bet piemit visiem...
, 2020-11-24 22:43, pirms 3 gadiem
Austrālija kādus 20 gadus atpakaļ apmēram kaut kādu salu valstvienību sabradāji 31:0 .
Labāk vsp nevajadzēja aizvadīt spēli , ja jau trešais sastāvs kapajā
, 2020-11-25 18:31, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Normāls pagalma futbola rezultāts.
es pagalmā spēlēju futbolu, nezinu, kādus 20 gadus un neatceros tādu rezultātu.. parasti ir 25:30 vai 40:50 (ja skaita kopā), bet 30:0... nu, neesmu piedzīvojis
, 2020-11-26 03:07, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Austrālija kādus 20 gadus atpakaļ apmēram kaut kādu salu valstvienību sabradāji 31:0 .
Labāk vsp nevajadzēja aizvadīt spēli , ja jau trešais sastāvs kapajā
jā, Amerikas Samoa vinnēja ar tādu rezultātu pēc tam, kad divas dienas agrāk apspēlēja Tongu ar 22:0
https://www.youtube.com/watch?v=1wg...

komentārs tiem highlight reāli labs
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.