Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Peress izsaka uzticību Benitesam, noliedz plānus pārdot Ronaldu

Peress izsaka uzticību Benitesam, noliedz plānus pārdot Ronaldu
Madrides "Real" prezidents Florentīno Peress
Foto: AFP/Scanpix

Speciāli sasauktajā preses konferencē Spānijas kluba Madrides "Real" prezidents Florentīno Peress apliecinājis, ka turpina uzticēties komandas galvenajam trenerim Rafaelam Benitesam un negrasās pārdot komandas zvaigzni Krištianu Ronaldu.

Rafaels Benitess par Madrides "Real" galveno treneri kļuva jūnija sākumā, bet sezonas laikā viņš ir izpelnījies kritiku, pat neskatoties uz to, ka komanda spēlēja bez zaudējumiem. Tāpat regulāri tika baumots, ka ar Benitesu nav apmierināti vairāki komandas vadošie spēlētāji.

Eļļu ugunij pielēja sestdien piedzīvotais zaudējums El Clasico ar 0:4 savā laukumā pret FC "Barcelona". Jau mača laikā līdzjutēji izsvilpa gan kluba prezidentu Florentīno Peresu, gan spožāko zvaigzni Krištianu Ronaldu. Tika baumots, ka Ronaldu pēc spēles izteicis kluba vadībai ultimātu - komandā palikšu vai nu es vai nu viņš, bet ne mēs abi.

Tomēr šī vakara preses konferencē Peress paziņoja, ka kluba vadība pilnībā uzticas un atbalsta galveno treneri. "Viņa darbs šajā komandā ir tikai sācies. Ļausim viņam strādāt un viņš sasniegs izvirzītos mērķus. Spēlētājiem nav problēmu ar attieksmi. Komanda nospēlēja slikti, bet mēs nevaram apšaubīt spēlētāju attieksmes trūkumu."

"Benitess ir izredzēts, lai vestu komandu pretī panākumiem. Šai komandai ir klājies grūti kopš janvāra un tagad tai vairāk nekā jebkad agrāk ir nepieciešams līdzjutēju atbalsts. Es saprotu līdzjutēju dusmas par sestdien piedzīvoto zaudējumu, tomēr es viņus aicinu atbalstīt komandu," piebildis kluba prezidents.

Madrides "Real" šosezon oficiālās spēlēs piedzīvojusi tikai divus zaudējumus - abus pēdējās divās La Liga spēlēs pret "Sevilla" (2:3) un "Barcelona" (0:4). Spānijas čempionāta kopvērtējumā "Real" ar 24 punktiem ieņem trešo vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no līderes "Barcelona", bet par trim - no Madrides "Atletico". Tikmēr UEFA Čempionu līgā "Real" izcīnījuši trīs uzvaras četros mačos un jau garantējuši vietu astotdaļfinālā.

Tāpat preses konferencē Peress noliedza, ka viņa plānos ir pārdot kluba lielāko zvaigzni Ronaldu. "Tie, kuri saka, ka vēlos viņu pārdot, cenšas destabilizēt manu stāvokli. Mani kaitina, ka žurnālisti stāsta par to, ka esmu piedalījies sarunās par Ronaldu pārdošanu. Tāpat viņš nekad nav runājis ar mani par galveno treneri vai kādu citu kluba pārstāvi. Ir nonācis līdz tam, ka man jānoliedz nepatiesi stāsti katru dienu."

Izmantotie resursi:
goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-23 21:46, pirms 8 gadiem
Zivs pūst no galvas. Ja Benitez neizmainīs savas taktikas, nekas neizmainīsies. Jā, pret La Ligas vājām komandām būs uzvaras, bet kā nāks pretī kaut cik spēcīgs pretinieks, tad būs lielas problēmas.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-23 21:46, pirms 8 gadiem
RobisK rakstīja: Komandā galvenais ir treneris un viņa vārds ir likums. Vai tiešām to puišelim CR Anglijā un jaunībā neiemācīja?
Izlasi pēdējo rindkopu, vecīt! Man šķita, ka tu jau tik izmests no SC, ne? Lai gan, kas liedz uztaisīt vēl vienu profilu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-23 21:53, pirms 8 gadiem
Njaa, Benitesam peedeejais laiks savaakties... un mainiit savas nederiigas taktikas, kuras neder prieksh Real...jaatkopjas peec El Classico un jaacer, ka komandaa atmosfeera buus laba un visi buus saliedeeti!

     [+] [-]

, 2015-11-23 22:18, pirms 8 gadiem
CR uz ManUtd!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 08:38, pirms 8 gadiem
Vispār Madrides sākums man atgādina "copy paste" Barsas pagājušā gada startu. Komanda maz ielaida, Bravo taisīja sausās sērijas, Messi nesaskaņas ar Lucho, zaudējums clasico un šogad tas viss ar Madridi notiek.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-24 09:29, pirms 8 gadiem
Perezs vainīgs, atlaida Ančelotim kurš bija izcils treneris priekš Real
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 10:31, pirms 8 gadiem
sochee rakstīja: Perezs vainīgs, atlaida Ančelotim kurš bija izcils treneris priekš Real
Nevarētu teikt, ka baigi atbalstu arī Ozil un Di Maria atlaišanu...Manuprāt, Perez ir pārāk daudz jau kļūdas pieļāvis.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 11:16, pirms 8 gadiem
Real Madrid atpaliek no Atletico par 2 punktiem, nevis 3....

     [+] [-]

, 2015-11-24 11:32, pirms 8 gadiem
Di Marija ok, nebija pelnijis padzīšanu, tiešām bija viens nobReal motoriem, bet Ozils pedeja sezonā bija pilnīgi nekāds, to arī pierāda viņa sniegums Arsrnālā. 1 speli normali nospēlē, 5 pazūd + speles pret ielajām komandām ir neredzams

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 13:42, pirms 8 gadiem
Ozils gadijumaa nav top piespeeleetaajs visaa EPL?

  +2 [+] [-]

, 2015-11-24 14:07, pirms 8 gadiem
Dotajā brīdī top 1 starp assistiem.
1. Mesut Özil Arsenal 11
2. David Silva Manchester City 6
3. Riyad Mahrez Leicester City 6

  -1 [+] [-]

, 2015-11-25 13:30, pirms 8 gadiem
Nu ziniet, lielākā daļa to piespēļu bija tjipa - Iedošu bezcerīgu piespēli Sančezam, tas ganjau visu izdarīs un iesitīs... Ozils spēlē tīri uz statistiku, un nekā kruta tur nav.