Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Zidāns: "Nevienu neaizvainoju – Beils pats atteicās spēlēt"

Zidāns: "Nevienu neaizvainoju – Beils pats atteicās spēlēt"
Zinedins Zidāns. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas superkluba Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns izteicies, ka velsiešu uzbrucējs Garets Beils ir tuvu komandas pamešanai. Tas saniknoja futbolista nometni, tomēr Zidāns vainu noliedz.

Beila aģents pēc "Real" galvenā trenera komentāriem izteicās, ka Zidāns nerespektē futbolistu, tomēr pats speciālists to kategoriski noliedza. "Neesmu izrādījis necieņu neviena spēlētāja virzienā. Tas, ko pateicu pirms dažām dienām – ka klubs strādā pie Beila pārdošanas," pauda Zidāns.

"Vienmēr esmu atkārtojis vienu un to pašu – spēlētāji visā procesā ir paši svarīgākie. Kad ir iejaukts kāds no futbolistiem, vienmēr viņu atbalstīšu," teica Zidāns. Viņš komentārus sniedza pirms pārbaudes spēles pret Londonas "Arsenal", bet pirms tam "Real" piedzīvoja zaudējumu pret Minhenes "Bayern".

Beils šajā mačā laukumā nedevās, un Zidāns atklāja, ka tā bijusi paša velsieša izvēle. "Viņš laukumā neizgāja, jo to negribēja. Viņš teica, ka tas ir tādēļ, ka klubs strādā pie viņa pārdošanas."

30 gadus vecais Beils pievienojās "Real" 2013. gadā, tobrīd kļūstot par pasaules dārgāko futbolistu. Madridē viņš reizi kļuvis par Spānijas čempionu un četras reizes uzvarējis UEFA Čempionu līgā. Šovasar viņa vārds izskanējis "Manchester United" un bijušās komandas "Tottenham" sakarā, bet nule parādījusies arī interese no Ķīnas Superlīgas.

Zidāns skaidroja, ka Beils turpinās trenēties kopā ar pārējo komandu un ka viņš varētu iziet laukumā pret "Arsenal". "Klubs dara to, kas tam ir jādara, un tas arī viss. Beils šobrīd ir daļa no komandas, un es to respektēju. Tā man ir pati svarīgākā lieta," pauda Zidāns.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-07-23 19:21, pirms 5 gadiem
"Nevienu neaizvainoju. Mēs vēlamies pārdot spēlētāju, nevis pašu Beilu", Zidāns.
, 2019-07-23 19:44, pirms 5 gadiem
Īsti nekad nēsu sapratis kapēc Madridē Beils nevienam nepatīk, bet koka kāja Benzemā ir augstā vērtē. 155 spēlēs gūti gandrīz 80 vārti manuprāt ir zolīds rādītājs Velsietim. Pat ziedu laikos Tottenham rindās sita mazāk vārtus.
, 2019-07-23 19:56, pirms 5 gadiem
gatis-7 rakstīja: Īsti nekad nēsu sapratis kapēc Madridē Beils nevienam nepatīk, bet koka kāja Benzemā ir augstā vērtē. 155 spēlēs gūti gandrīz 80 vārti manuprāt ir zolīds rādītājs Velsietim. Pat ziedu laikos Tottenham rindās sita mazāk vārtus.
Es ari nesaprotu, tapec es ka Barcas fans ceru ka vins aizies, jo vins ir reali labs futbolists, ar loti daudz svarigiem goliem!!!
, 2019-07-23 20:02, pirms 5 gadiem
gatis-7 rakstīja: Īsti nekad nēsu sapratis kapēc Madridē Beils nevienam nepatīk, bet koka kāja Benzemā ir augstā vērtē. 155 spēlēs gūti gandrīz 80 vārti manuprāt ir zolīds rādītājs Velsietim. Pat ziedu laikos Tottenham rindās sita mazāk vārtus.
Jo viņš lielāko daļu sezonas pavada lazaretē. Pagājušo sezonu, kad viņam bija jāuzņemas līdera loma, viņš tā arī neko ievērības cienīgu neparādija un atkal turpināja mocīties ar traumām.
Vai viņš ir slikts futbolists? - Nē! - Vai viņš var uzņemt beidzot formu un sākt spēlēt kā līderis Spurs gados? - Iespējams, bet, vairāk kā skaidrs, ka ne Madridē, tāpēc arī vērtīgāk atbrīvoties no viņa milzīgā līguma un atbrīvot līdzekļus kam citam, kad pašreiz notiek komandas pārbūve.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.