Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pasaules kausa ieguvējs Nabils Fekirs pāriet uz "Real Betis"

Ints Megnis
Ints Megnis

Pasaules kausa ieguvējs Nabils Fekirs pāriet uz "Real Betis"
Nabils Fekirs pozē fotogrāfiem pēc ierašanās "Real Betis" klubā. Foto: EPA/Scanpix

Francijas komandas "Lyon" spēlētājs Nabils Fekirs, kurš pērnajā vasarā triumfēja Pasaules kausa izcīņā, pirmdien par 19,75 miljoniem eiro pārgāja uz Spānijas vienību Seviljas "Real Betis".

Tāpat darījuma ietvaros Liona var bonusos tikt pie vēl desmit miljoniem eiro, kā arī saņems 20% no viņa nākamās pārejas.

26 gadus vecais futbolists ar savu jauno komandu noslēdzis piecu gadu līgumu un sastāvā viņš aizstās Džovani Lo Selso. Fekirs pagājušajā sezonā izcēlās ar 12 gūtajiem vārtiem 39 spēlēs, palīdzot Lionas komandai izcīnīt trešo vietu "Ligue 1" turnīrā. Viņš nāk no Lionas jaunatnes komandas, pirmajā vienībā debitējot 2013. gada augustā. Šajā laikā viņš vienībā izcēlās ar 69 vārtiem 192 spēlēs.

Fekirs aizvadīja tikai vienu spēli Francijas U21 izlasē, bet 2015. gada martā viņš jau debitēja pieaugušo valstsvienībā, turklāt tas notika cīņā pret Brazīliju. Tā paša jūnijā viņš duelī pret Beļģiju iesita pirmos vārtus izlasē, bet šobrīd 21 cīņā izcēlies ar diviem precīziem sitieniem.

Ja savulaik Fekirs bija ļoti pieprasīts spēlētājs, tiek ziņots, ka pašlaik "Real Betis" vienība bija vienīgā, kas par viņu nopietni interesējās. Tāpat šī darījuma ietvaros Seviljas komanda piesaistīs arī futbolista 22 gadus veco brāli Jasinu Fekiru. Pāreju menedžēja sportistu tēvs, uzskatot, ka abiem dēliem jāspēlē kopā, kā viņi to darīja Lionā.

Tikmēr "Arsenal" komanda panākusi vienošanos uz nākamo sezonu izīrēt 22 gadus veco Madrides "Real" un Spānijas izlases pussargu Dani Sevaljosu. Viņš kopš pārejas uz Madrides "Real" piedalījies 56 spēlēs, bet šovasar tika saistīts ar došanos uz Anglijas Premjerlīgu. Zīmīgi, ka pirms tam Sevaljoss spēlēja "Real Betis" sistēmā.

Paredzams, ka "Arsenal" sastāvā Sevaljoss aizpildīs vietu, kas radusies pēc Ārona Remzija došanos uz Turīnas "Juventus". Tāpat "Arsenal" plāno parakstīt 18 gadus veco "Saint-Etienne" aizsargu Viljamu Salibu, kas maksās ap 25 miljoniem eiro, bet nākamajā sezonā vēl spēlēs Francijā un pilnvērtīgu pāreju veiks pēc gada.

     [+] [-]

, 2019-07-23 09:08, pirms 5 gadiem
Savādi ka Liverpool vispār nepastiprinās un izskatās būs grūti EPL un ČL pacelt.

     [+] [-]

, 2019-07-23 09:38, pirms 5 gadiem
Njā, varēja jau Poole par "kapeikām" paņemt šo. Sevišķi, ja pirms gada bija gatavi likt galdā 50M eiro par šamo. Soliņa dziļumam noderētu šāds kreatīvs spēlētājs

  +2 [+] [-]

, 2019-07-23 10:25, pirms 5 gadiem
Fekiram pirms gada Liverpool medicīniskās pārbaudēs konstatēja nopietnas ceļgala problēmas, tāpēc arī jau saskaņotais darījums nenotika. Kāpēc lai tagad viņi mēģinātu vēlreiz?!? Laikam jau ir pamatojums, kādēļ par Fekiru šovasar vairs neizrādīja interesi neviens top klubs.