Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Valverde: "Gribam, lai Neimārs paliktu kopā ar mums"

Valverde: "Gribam, lai Neimārs paliktu kopā ar mums"
Neimārs
Foto: Reuters/Scanpix

Starptautiskajā futbolā pašlaik nav populārāka temata par Neimāra iespējamo pārcelšanos uz Parīzes "Saint-Germain". Brazīlietis šonakt pārbaudes spēlē guva divus fantastiskus vārtus, un pēc mača komandas galvenais treneris Ernesto Valvedre norādīja, ka grib paturēt Neimāru sastāvā.

"Gribam, lai Neimārs ir kopā ar mums. Zinām viņa vērtību gan laukumā, gan ārpus tā," sacīja šovasar par "Barcelona" galveno treneri kļuvušais Ernesto Valverde. Brazīliešu uzbrucējs, kuram ir līgums līdz 2021. gadam, aizvadītajā naktī guva divus skaistus vārtus pārbaudes spēlē pret Turīnas "Juventus", lai gan laukumā pavadīja tikai pirmo puslaiku.

Maču aizvadīja arī Neimāru kārojošā Parīzes "Saint-Germain", kas ar 2:4 piekāpās Anglijas vicečempionei Londonas "Tottenham Hotspur". Galvenais treneris Unajs Emerijs, atbildot uz jautājumu par Neimāra pievienošanos, diplomātiski norādīja, ka viņa vadītā komanda vienmēr lūkojas pēc futbolistiem, kuri palīdzētu komandai.

Neimāra sakarā pēdējo dienu laikā baumu ir arvien vairāk. Vieni avoti vēsta, ka pēc futbolista tēva pārrunām ar Parīzes kluba vadību izdevies vienoties par līguma nosacījumiem un ka PSG nākamajā nedēļā veiks naudas pārskaitījumu Barselonai par Neimāra iegādi. Tikmēr citi avoti ziņo, ka Neimāra tēvs pēc pārbaudes mača stadionu pametis "Barcelona" kluba vadības ielenkumā un ka klubs grasās izpildīt Neimāra prasību un tuvākajā laikā nopirks citus brazīliešus.

25 gadus vecais Neimārs "Barcelona" pārstāv kopš 2013. gada, kad par viņu tika samaksāti 57 miljoni Brazīlijas klubam "Santos". Viņš divas reizes kļuvis par Spānijas čempionu, trīs reizes pēc kārtas izcīnījis Karaļa kausu, uzvarējis UEFA Čempionu līgā un kļuvis par olimpisko čempionu, tomēr Neimārs neesot apmierināts ar lomu komandā – viņš nevēlas būt Lionela Mesi ēnā.

Izmantotie resursi:
Neymar: Barcelona coach Ernesto Valverde shrugs...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-23 16:14, pirms 7 gadiem
Tie vārti šonakt - kāds pavēroja aizsargu darbību? Šausmīgi skatīties
, 2017-07-23 19:29, pirms 7 gadiem
Barcelonai nebūtu labi tas, ka Neymars ir principā neaizvietojams. Naudu dabūs lielu, bet ko vietā liks? Dybala varētu pārcelties tādā gadījumā uz barcu, cik lasīju, bet tas arī nav tuvu, kas Neymars.
, 2017-07-23 19:41, pirms 7 gadiem
Es ceru ka PSG nopirks Neimāru. Tas būtu ļoti interesanti viņu redzēt Parīzē. Cerams tā būs.
, 2017-07-23 20:10, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Barcelonai nebūtu labi tas, ka Neymars ir principā neaizvietojams. Naudu dabūs lielu, bet ko vietā liks? Dybala varētu pārcelties tādā gadījumā uz barcu, cik lasīju, bet tas arī nav tuvu, kas Neymars.
ar Dibalu ir cita probleema - vinsh kaa kreilis speelee tajaa pashaa poziicijaa, kur Messi, vinji viens otram pa kaajaam maisiisies. tas nestraadaaja izlasee, maz ticams, ka tas straadaas sheit. izskatiijaas, ka Valverde izmeegjinaaja Suaresu kreisajaa uzbrukuma pusee, bet neteiktu, ka vinsh tur ljoti spiideetu, un tad vismaz 2 no 3 speeleetu ne optimaalajaa vietaa.
, 2017-07-23 20:36, pirms 7 gadiem
Protams, ka Barca būs vājāka bez Neimāra. Bet ne par to stāsts. Drīzāk - interesanti, kā PSG taisās uzspļaut UEFA un visiem FFP. PSG pagājušo gadu budžets bija 500 milj. šogad plānoja aptuveni tikpat lielu. tagad nopērkot Neimāru rastos gandrīz 300 M liels deficīts, pēc kā loģiski liktos, ka vajadzētu notirgot savus spēlētājus kādam lai to segtu - to pašu pieminēto Verrati. Bet šie ir izdomājuši savādāk - Neimāra iegādi sponsorēšot PSG īpašnieka kabatas firma (gan jau uzliks mzu uzrakstu uz spēlētāju apeņu iekšpuses), līdz ar ko PSG mierīgi ne tikai Neimāru var iepirkt, gan Veratti paturēt un vēlāk no Arsenāla Sančesu nopirkt, un UEA var viņiem iepūst. tā kā ar šo gājienu (ja tāds notiks) PSG kļūs par kubu ar lielāko budzētu pasaulē - Real Madrid un Barca ar saviem 700 M budzētiem varēs atpūsties, jo PSG būs stabili pāri 800 M.
, 2017-07-23 21:23, pirms 7 gadiem
Onka rakstīja: Protams, ka Barca būs vājāka bez Neimāra. Bet ne par to stāsts. Drīzāk - interesanti, kā PSG taisās uzspļaut UEFA un visiem FFP. PSG pagājušo gadu budžets bija 500 milj. šogad plānoja aptuveni tikpat lielu. tagad nopērkot Neimāru rastos gandrīz 300 M liels deficīts, pēc kā loģiski liktos, ka vajadzētu notirgot savus spēlētājus kādam lai to segtu - to pašu pieminēto Verrati. Bet šie ir izdomājuši savādāk - Neimāra iegādi sponsorēšot PSG īpašnieka kabatas firma (gan jau uzliks mzu uzrakstu uz spēlētāju apeņu iekšpuses), līdz ar ko PSG mierīgi ne tikai Neimāru var iepirkt, gan Veratti paturēt un vēlāk no Arsenāla Sančesu nopirkt, un UEA var viņiem iepūst. tā kā ar šo gājienu (ja tāds notiks) PSG kļūs par kubu ar lielāko budzētu pasaulē - Real Madrid un Barca ar saviem 700 M budzētiem varēs atpūsties, jo PSG būs stabili pāri 800 M.
to neljaus dariit, UEFA jau briidinaaja par fff. caur Kataras fondiem vinji uz kjepas var samaksaat Neimaara senciitim un pasham kkaadus bonusus, bet ne jau transfeeru Barcai. Vinji var ierakstiities noteikumos, piemeeram, ja paardos Veratti (Raiola agjents, taatad, piemeeram, uz MU), dM un varbuut veel kaadu piemetiis.
, 2017-07-23 23:15, pirms 7 gadiem
Lasīju,ka PSG Kataras īpašnieki ļoti sadusmojušies uz citām reģiona valstīm. AAE un citi pārtrauca ar viņiem diplomātiskās attiecības, jo Katarai esot saikne ar teroristiem. Tagad šie ar PSG starpniecību gribot visiem atriebties. Tādēļ pirka D. Alvesu un grib Aleksi, kas bija City mērķi.
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.