Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" transfēru aizliegums atcelts līdz apelācijas izskatīšanai

Rolands Eliņš

"Barcelona" transfēru aizliegums atcelts līdz apelācijas izskatīšanai
Lionels Mesi un Neimārs
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskā futbola federācija (FIFA) pagaidām atcēlusi sevis piešķirto transfēru aizliegumu Spānijas futbola klubam „Barcelona”, jo uzskata, ka nav iespējams izvērtēt „Barcelona” iesniegto apelāciju pirms brīža, kad sankcijas stājas spēkā, proti, pirms vasaras transfēru perioda sākuma.

FIFA bija sodījusi „Barcelona” par jauno spēlētāju piesaistes noteikumu pārkāpšanu un aizliegusi tai veikt spēlētāju transfēru darījumus līdz 2015. gada vasaras pāreju periodam. Taču nu FIFA paziņojusi par šī soda aizturēšanu, vismaz šajā vasarā ļaujot Spānijas klubam darboties spēlētāju tirgū pēc pilnas programmas.

FIFA pārstāvji neuzskata, ka apelāciju ir iespējams izvērtēt līdz šīs vasaras transfēru perioda sākumam (1. jūlijam), lai dotu klubam iespēju lēmumu pārsūdzēt Sporta Arbitrāžas tiesā, tāpēc arī pieņemts lēmums sodu „iesaldēt”.

"FIFA Apelāciju komisijas priekšsēdētājs Lerijs Musendens pēc apelācijas izvērtēšanas ņēmis vērā šīs lietas sarežģītību un atzinis, ka Apelāciju komisija nav spējīga pieņemt kompetentu lēmumu tik īsā laikā," vēstīts FIFA paziņojumā.

„Barcelona” tika sodīta par to, ka pārkāpa FIFA noteikumus, piesaistot ārzemju futbolistus, kuri vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu. FIFA likumi paredz tikai dažus izņēmumus, lai šādi gadījumi būtu iespējami, un desmit „Barsas” jaunie futbolisti šajos izņēmumos neietilpa. Katalonijas kluba pārstāvji noteikumu pārkāpumu nenoliedza, taču kritizēja FIFA reglamentu un apsolīja cīnīties par šī soda atcelšanu.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Barcelona: Fifa transfer ban put on...

  +6 [+] [-]

, 2014-04-23 13:48, pirms 10 gadiem
Cirks

  -1 [+] [-]

, 2014-04-23 13:56, pirms 10 gadiem
Tad jau kadam sheiham aatri japaardod Messi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-04-23 14:06, pirms 10 gadiem
gravitons rakstīja: Tad jau kadam sheiham aatri japaardod Messi..
City ņems Messi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-04-23 14:27, pirms 10 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Labāk ņemiet jūs.

Ronaldu+Messi+Beils

varbūt pat paņemsiet kādu kausu
un atkal pierādās, ka neko no futbola nesaproti, Messi tiks pārdots Real tajā pašā gadā, kad cilvēkiem beigs garšot saldējums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-23 15:16, pirms 10 gadiem
Viss skaidrs. Gaidām ļoti aktīvas darbības no Barcas šīs vasaras transfēru periodā laikā. Ja Messi tiks pārdots, iepelnīs tādu naudas summiņu, ko citi klubi vairāku gadu laikā nenopelnīto. Protams, jautājums, kas tiks ņemts vietā. Arī Pujols un Valdess pēc sezonas pamet klubu, tā ka noteikti sekos pāris skaļi darījumi.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-23 15:17, pirms 10 gadiem
uij, tagad tik sāksies lielās spēlētāju medības, itīpaši vārtusargu. kurš tirgū šogad būs brīvs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-23 15:30, pirms 10 gadiem
skaidrs, ka Ter Shtaigens klaat. ceru, ka visu vasaru nenomuljljaas ar centra aizsargiem (skaidrs, ka meegjinaas dabuut Daavidu Luizu un Tiago Silvu, bet dereetu uz vinjiem shoreiz tik ljoti neiecikleeties - Sosiedadas Martiness par buy-out un veel kaads - tad buus ok).

Messi neviens pie pilna praata nepaardos. ja paardos, FCB neko par normaalu cenu nevarees nopirkt - visi zinaas, ka ir baisais pikjis, un krutkjiis cenjnjikus...

     [+] [-]

, 2014-04-23 16:09, pirms 10 gadiem
Uģisss rakstīja: un atkal pierādās, ka neko no futbola nesaproti, Messi tiks pārdots Real tajā pašā gadā, kad cilvēkiem beigs garšot saldējums
vienu brīdi jau saldējums pārstāja garšot - kad Luis Figo aizdevās uz Real...

     [+] [-]

, 2014-04-23 16:19, pirms 10 gadiem
555 rakstīja: skaidrs, ka Ter Shtaigens klaat. ceru, ka visu vasaru nenomuljljaas ar centra aizsargiem (skaidrs, ka meegjinaas dabuut Daavidu Luizu un Tiago Silvu, bet dereetu uz vinjiem shoreiz tik ljoti neiecikleeties - Sosiedadas Martiness par buy-out un veel kaads - tad buus ok).

Messi neviens pie pilna praata nepaardos. ja paardos, FCB neko par normaalu cenu nevarees nopirkt - visi zinaas, ka ir baisais pikjis, un krutkjiis cenjnjikus...
Cerams, ka Barca nepieļaus kārtējo kļūdu ko parasti pieļauj arābu vai citi bagātnieki - vispirms sapērk spēlētājus un pēc tam dabū treneri - kuru nostāda fakta priekšā un tagad ķīmiķo kas no tā visa sanāk - pofig , ka neatbilst spēles stilam vienā pozīcijā 4 spēlētāji citā pusotra. Un trenerim jānosaka kādām kvalitātēm spēlētajam jābūt. Un kurš no esošajiem jāpārdod un kas jāpērk. tas viss protams pie nosacījuma, ka Tatam tiek pateiktas ardievas. Un tam manuprāt būtu jābūt saistībā nevis ar sezonas slikto startu - ja vien nenotiks brīnums - superkauss paliks vienīgā viņa trofeja, un brīžiem neizteiksmīgo futbolu (kam negadās) - bet tas ka pa visu sezonu , gan ČL spēlēm, kausu, gan regulāro čempi - no jaunatnes komandas tiek uzspēlēt tikai 3-4 spēlētāji, kuriem spēles laiks kopā pat nesastāda 90 min. un pašu jau pārbaudītām vērtībām ir jātup uz benķa - Teljo, Montoija, S. Roberto, Bartra (ja nebūtu Pikē traumas izskatās tā arī tupētu vēl joprojām) - tad nu i nafig šādu treneri - tad jau Barca pārvēršas par to pašu Real - kur jaunie spļētāji uzspīd un tad turpina karjeru ārpus karaliskā kluba. Pret ko manuprāt strikti "gāja" Gvardiola.

     [+] [-]

, 2014-04-23 18:02, pirms 10 gadiem
Robijs Huds rakstīja: vai tu apšaubi mani kā ekspertu uģi, arhiva_x dēl???

iespējams Luišs Figo par tevi šobrīd smejas
eksperts nekad tu nebūsi, es tevi apšaubu kā cilvēku ar racionālu domāšanu

     [+] [-]

, 2014-04-23 18:05, pirms 10 gadiem
Gatis rakstīja: vienu brīdi jau saldējums pārstāja garšot - kad Luis Figo aizdevās uz Real...
Es runāju par šo brīdi par Messi, pie šībrīža attiecībām tas nenotiktu

     [+] [-]

, 2014-04-23 20:18, pirms 10 gadiem
Cirks ir komentāros apvienojot kopā...
Dzirdējuši esat ko Mesi saka par klubu un vispārīgi? - Es šeit palikšu, tik iligi, kamēr mani te vēlas redzēt, klubs un fani. Un Real būtu pēdējais variants kur viņš ietu, jo nu jau tā pepe ar zāģi sapņos rādās, kur nu vēl komandā vienā salaist, šie dūres pirms mača izvicinās un ar fingāļiem uz laukuma + Mesi nu galīgi neiederētos Madrides sastāvā, un vajadzīgs arī tur nav, beils,ronaldo un benzema labi tiek galā, kautgan gribētu paskatīties tādu combo - beils,ronaldo,mesi. Domāju tehniskākais uzbrukums pēdējo 5 gadu laikā noteikti

P.S. lai barsa šamējo pārdod, beigs karjeru 27 gados, nopārdos baloon dor bumbas, vēl tur tos individuālos kausus, un ar fāčuku pie teļuka čl skatīsies, dzerot Vanagu.
Labi,labi - būtu glīti Mesi nobeigt karjeru no turienes, kurienes nācis - Newells Old Boys, bet līdz Mesi karjeras kalngalam vēl liels ceļš gaidāms.

     [+] [-]

, 2014-04-23 21:38, pirms 10 gadiem
BIZNES