Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" plāns nemainās – vasarā mēģinās iegādāties četrus spēlētājus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" plāns nemainās – vasarā mēģinās iegādāties četrus spēlētājus
Lionels Mesi. Foto: AP/Scanpix

Spānijas čempionāta futbolā līdere "Barcelona" runājusi ar saviem spēlētājiem par algu samazināšanu, lai mazinātu dīkstāves radītos zaudējumus. Neskatoties uz finansiālo triecienu, plāns palicis nemainīgs – iegādāties četrus futbolistus.

"Barcelona" sporta direktors Eriks Abidāls turpina regulāri komunicēt ar komandas galveno treneri Kiki Setjēnu un prezidentu Hosepu Mariju Bartomeu, lai brīdī, kad futbols atsāksies, nebūtu jādzenas pakaļ konkurentiem. "Izmantojam tehnoloģiju piedāvātās iespējas, lai mūsu ikdiena izskatītos pēc iespējas pietuvinātāka normāliem apstākļiem," par notiekošo sacīja klubs.

Lai gan pārtraukums atstās sekas, "Barcelona" mērķis vasaras transfēru sakarā nav mainījies – Katalonijas grands domā par četru futbolistu iegādāšanos. Papildinājums tiks meklēts aizsardzības centrā, pussargu līnijā, uzbrukumā, kā arī plānos ir iegādāties malējo uzbrukuma spēlētāju. Tiesa, tiek vēstīts, ka samazinātais naudas daudzums varētu likt iegādāties spēlētājus no zemāka plauktiņa.

"Barcelona" gan neesot atmetusi ar roku idejai iegādāties Milānas "Inter" uzbrūkošo spēlētāju Lautaro Martinesu, kuru sev blakus labprāt redzētu komandas kapteinis Lionels Mesi. Parādījušās runas, ka "Barcelona" galdā likusi 70 miljonus eiro, Arturo Vidalu un Nelsonu Semedu, bet piedāvājums noraidīts. Martinesa līgumā kā izpirkuma summa ierakstīti 111 miljoni, un tieši šādu skaitli vēlas saņemt "Inter".

Lai mazinātu finansiālo triecienu, "Barcelona" sākusi sarunas ar komandas kapteiņiem, lai vienotos par algu samazināšanu šīs sezonas kontekstā. Spēlētāji bijuši atsaucīgi, tomēr oficiāla vienošanās vēl nav parakstīta. Nav arī skaidrs, cik lieli būs zaudējumi, jo pagaidām nav zināms, vai tiks pabeigta "LaLiga" un Čempionu līga.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...
https://www.marca.com/en/football/b...

     [+] [-]

, 2020-03-23 11:44, pirms 4 gadiem
70+ grizmans, Vai lai iet sēnēs.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-23 12:54, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: 70+ grizmans, Vai lai iet sēnēs.
Tu oluh, par Grizmanu sapnos vari sapnot savos mitrajos, oluhs!!!

     [+] [-]

, 2020-03-24 02:02, pirms 4 gadiem
Oluhs esi tu. Barcelona tāpat miskaste, kad Messi aizies pensijā, varēsiet par trešo vietu cīnīties.