Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

100 miljonus vērtajam Azāram atkal potītes lūzums

Rolands Eliņš

100 miljonus vērtajam Azāram atkal potītes lūzums
Zinedins Zidāns un Edens Azārs. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides „Real” apstiprinājis, ka vakar gūtais savainojums Edenam Azāram ir potītes lūzums. Konkrēts termiņš, cik ilgi viņš varētu nespēlēt, pagaidām netiek piedāvāts, taču Spānijas mediji lēš, ka Azārs nespēlēs vismaz divus mēnešus.

Edens Azārs traumas dēļ priekšlaicīgi atstāja vakardienas „Real Madrid” spēli pret „Levantes”, kas bija viņa tikai otrais mačs pēc atgriešanās no iepriekšējās traumas. Arī iepriekš Azārs bija cietis potītes lūzumu, kas viņam liedza spēlēt kopš novembra, bet vakardien šī trauma tika atjaunināta.

„Real” oficiālā paziņojumā apstiprināja, ka Azāram ir potītes kaula lūzums. „Real” norādīja, ka ziņos par Azāra atgūšanās procesu, ko Spānijas mediji lēš vismaz divu mēnešu garumā.

Šāds termiņš ļautu Azāram atgriezties laukumā vēl pirms sezonas beigām, kā arī saglabātu iespējas spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā. Taču piesardzību liek ieturēt fakts, ka atkal savainota tā pati potīte.

Taču pavisam noteikti skaidrs, ka Azāram nāksies palikt malā pēc trim dienām gaidāmajā „Real” spēlē Čempionu līgā pret Mančestras „City”, ļoti mazticama viņa dalība pirmā marta spēlē pret „Barcelona” un atbildes spēlē pret „City” 17. martā.

Azārs Madrides komandai pievienojās iepriekšējā vasarā, veicot 100 miljonus eiro vērtu transfēru no „Chelsea”, taču šosezon Spānijas čempionātā aizvadījis tikai desmit spēles, gūstot vienus vārtus. Kopumā viņam „Real” sastāvā pagaidām tikai 15 oficiālas spēles.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/02/23/foo...

     [+] [-]

, 2020-02-24 01:21, pirms 4 gadiem
..nu kur tad nu tā var neveikties! līdzīgi šim, protams, ir daudzi gadījumi – Dembelē, Neimārs, agrāk Roiss, ja izdomāja vācu izlasē uzkapāt.