Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" Spānijas kausā izmoka uzvaru pār trešās līgas komandu

Rolands Eliņš

"Barcelona" Spānijas kausā izmoka uzvaru pār trešās līgas komandu
Antuāns Grīzmans. Foto: EPA/Scanpix

Vakardien Spānijas kausa izcīņā futbolā uzvaras svinēja „Barcelona” un „Real Madrid” vienības, iekļūstot astotdaļfinālā, tiesa, „Barcelona” tikai kompensācijas laikā izrāva uzvaru 2:1 pār „Ibiza”, Spānijas pēc spēka trešajā līgā spēlējošu komandu.

Spānijas „La Liga” līdervienība „Barcelona” vakar viesojās Ibicā, kur aizvadīja spēli pret vietējo komandu. „Ibiza” ikdienā spēlē „Segunda B” līgā, kas ir trešais spēcīgākais turnīrs Spānijā, un šosezon „Ibiza” tajā ieņem trešo vietu.

„Barcelona” nesūtīja laukumā pašu spēcīgāko sastāvu, taču ne tuvu nevarēja teikt, ka laukumā izlikti tālākie rezervisti – sākumsastāvā devās tādi spēlētāji kā Antuāns Grīzmans, Ivans Rakitičs, Frenkijs de Jongs, Nelsons Semedo, vēlāk arī Alba, Arturs un Vidals. Taču mača lielāko daļu vadībā pavadīja „Ibiza” vienība, izvirzoties vadībā devītajā minūtē, kad vārtus guva Peps Kabelje.

„Barcelona” izdevās atspēlēties tikai otrā puslaika vidū, kad Grīzmans trāpīja sitienu no soda laukuma līnijas. Jāpiezīmē, ka, spēlējot uz mākslīgā seguma, Katalonijas klubs savu pirmo sitienu vārtu rāmī veica tikai dažas minūtes pirms Grīzmana vārtu guvuma. Spēles izskaņā tieši Grīzmans ļāva izvairīties „Barcelona” no turpmākiem satraukumiem, kompensācijas laika ceturtajā minūtē gūstot savus otros vārtus.

Viegli neklājās arī Madrides „Real”, kas izbraukumā cīnījās ar „Segunda B” pastarīti „Unionistas de Salamaca”, un mājinieki 57. minūtē panāca neizšķirtu 1:1. Drīz pēc tam ”Real” gan atguva vadību un beigās uzvarēja ar 3:1. „Real” sastāvā vārtus guva Gerets Beils un Brahims Diass, bet vienreiz pretinieki raidīja bumbu savos vārtos.

     [+] [-]

, 2020-01-23 12:30, pirms 4 gadiem
pagaidaam skaidrs, ka Kikem patiik eksperimenti ar sheemu, Kikem patiik un uzticas jaunajiem, Kike ir speejis iisaa laikaa atguut Pepa sterilo kontroli un meegjina atjaunot agresiivu presingu.
taapat redzams, ka Kike slikti reagjee speeles laikaa - to vaajpraatiigo 3-4-3 ar rombu viduu vinsh taa arii notureeja visu puslaiku, lai arii jau peec 10 minuuteem bija skaidrs, ka speeleetaaji vispaar nesaprot, ko dariit.
paskatiisimies, katraa zinjaa ir ljoti interesanti.