Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Espanyol" atvēsina karsto "Sevilla"

"Espanyol" atvēsina karsto "Sevilla"
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien vēlu vakarā Spānijas futbola kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē "Espanyol" savā laukumā ar rezultātu 3:1 apspēlēja spēcīgo "Sevilla" vienību.

"Sevilla" bija izcīnījusi uzvaras deviņās no pēdējām desmit komandas spēlēm, tomēr vakar Barselonā dominēja mājiniece "Espanyol". Jau 18. minūtē ekvadoriešu uzbrucējs Felipe Kaisedo guva savus ceturtos vārtus pēdējās trīs spēlēs, izvirzot vadībā mājinieci. Pieredzējušais komandas kapteinis Serhio Garsija 72. minūtē dubultoja pārsvaru, bet aptuveni desmit minūtes vēlāk no Madrides "Real" īrētais Lukass Vaskvess panāca jau 3:0.

Seviļas kolumbiešu uzbrucējs Karloss Baka jau kompensācijas laika ievadā tomēr vienus vārtus guva. Viesi nebija tālu no vēl viena vārtu guvuma, taču no "Barcelona" īrētā 21 gadu vecā Denisa Svaresa sistā bumba lidoja nedaudz virs vārtu pārliktņa. Mačs noslēdzās ar 3:1 "Espanyol" labā, bet atbildes mačs paredzēts pēc nedēļas.

Šī dueļa uzvarētājs pusfinālā tiksies ar "Malaga" un "Athletic Bilbao" pāra veiksminieci. Pirmajā spēlē tur fiksēts bezvārtu neizšķirts.

Spānijas kausa izcīņa, 1/4 fināli

Pāris1.spēle2.spēle
Malaga - Athletic0:029.janvāris
Barcelona - Atletico1:028.janvāris
Villarreal - Getafe1:029.janvāris
Espanyol - Sevilla3:129.janvāris

, 2015-01-23 12:43, pirms 9 gadiem
Kaisedo paarveerties par iistu bombardieri,vispirms izvelk dueli ar Valenciju peedeejaas min,tad ar peedeejaas min atnes komandai uzvaru paar Bilbao, tagad ar banka,iespaidiigi
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.