Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kasiljass atgriežas ''Real'' kā fonda ģenerāldirektora asistents

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kasiljass atgriežas ''Real'' kā fonda ģenerāldirektora asistents
Ikers Kasiljass. Foto: FC Porto

Spānijas ''La Liga'' grands Madrides ''Real'' savā mājas lapā paziņojis, ka klubā atgriežas tās leģendārais vārtsargs Ikers Kasiljass, kļūstot par komandas fonda ģenerāldirektora asistentu. Kopā ar ''Real'' Ikers Kasiljass karjeras laikā dažādos turnīros izcīnīja 19 trofejas.

Savā ilggadējā karjerā kopā ar Madrides ''Real'' Ikers Kaslijas izcīnīja 19 titulus, ieskaitot trīs uzvaras UEFA Čempionu līgā. Karjeru slavenais vārtsargs noslēdza Portugālē, ''Porto'' rindās. Ar Spānijas izlasi leģendārais vārtsargs kļuvis par divkārtēju Eiropas čempionu un vienu reizi triumfējis Pasaules kausā.

Šodien kļuvis zināms, ka Ikers Kasiljass atgriezies Madrides ''Real'' kā kluba fonda ģenerāldirektora asistents, teikts ''Real'' paziņojumā. Izplatītajā preses relīzē teikts, ka Kaslijass ir kluba labākais vārtsargs vēsturē un spēs pārstāvēt tās vērtības, kuras ''Real'' nes pasaulē.

Madrides ''Real'' fonds veidots ar mērķi realizēt dažādus sociālus un kultūras veicinošus projektus. Tās aktivitātes ir balstītas piecos virzienos - sporta, izglītības un kultūras, sociālās labklājības, starptautiskās sadarbības un institūciju aktivitātēs. Madrides ''Real'' fondam finansējumu ziedo publiskās institūcijas, kluba sponsori, kā arī tūkstoši ''Real'' līdzjutēji visā pasaulē.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...