Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" aizsarga noraidījums aizēno pārbaudes spēli pret "Liverpool"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sevilla" aizsarga noraidījums aizēno pārbaudes spēli pret "Liverpool"
Jasers Laruci un Žoriss Gaenjons. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas lielākie futbola klubi turpina gatavošanos jaunajai sezonai. Amerikas Savienotajās Valstīs pārbaudes spēli aizvadīja UEFA Čempionu līgas uzvarētāja "Liverpool" un Eiropas līgā nesen dominējusī "Sevilla". Spānijas klubs bija pārāks ar 2:1, bet spēli pabeidza mazākumā.

Bostonā notikušajā spēlē 80. minūtē rezultāts bija neizšķirts 1:1, kad franču centra aizsargs Žoriss Gaenjons neapmierinātību par iepriekš nenosvilptu pārkāpumu pauda, likvidējot 18 gadus veco "Liverpool" aizsargu Jaseru Laruci, kurš pārbaudes spēlēs parādītā snieguma dēļ licis par sevi runāt kā par potenciālu pirmās komandas futbolistu.

"Ir pārāk agrs brīdis sezonā, lai manas domas nonāktu ziņu virsrakstos, bet izskatās, ka Jaseram paveicies," preses konferencē teica "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. "Protams, kā vienmēr šādās situācijās, ir mazliet jāpagaida."

"Viņš iespēra viņam no visa spēka, un, ja būtu mazliet cita pozīcija, viss būtu beidzies..." pauda Klops. Laruci laukumu pameta uz nestuvēm, un spēle tobrīd beidzās arī Gaenjonam, kurš tika noraidīts no laukuma. "Par 100% neesmu pārliecināts par savainojumu. Izskatās, ka viņam paveicās, bet izdevās pārmīt tikai dažus vārdus ar ārstu, un viņš teica tieši šādu frāzi."

Gaenjons pēc spēles sociālajā tīklā Twitter atvainojās par nesavaldīšanos: "Gribu publiski atvainoties "Liverpool" komandai un tās līdzjutējiem, kā arī spēlētāja ģimenei. Tā bija briesmīga rīcība. Lai kāds būtu iemesls, nekas tāds nedrīkst notikt futbola laukumā. Manas domas ir kopā ar spēlētāju un viņa ģimeni."

Laukumā Gaenjons saņēma asus pārmetumus no Virdžila van Deika, un pēc spēles viņu kritizēja arī pieredzējušais pussargs Džeimss Milners. "Tas bija apkaunojošs gājiens. Cik bieži pārbaudes spēlēs redzam sarkanās kartītes? Tiesnesim nebija viegli, jo pārbaudes spēlē negribi noraidīt spēlētāju," teica Milners.

Pašā mačā Nolito izvirzīja vadībā "Sevilla", bet neilgi pirms pirmā puslaika beigām izlīdzinājumu panāca Divoks Origī, izceļoties no tuvas distances. Neizšķirts saglabājās līdz pat 90. minūtei, kad pēc sava sitiena pie atlēkušās bumbas tika Alehandro Pozo, kurš ar atkārtotu mēģinājumu atnesa Spānijas komandai uzvaru – 2:1.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.liverpoolecho.co.uk/spo...

     [+] [-]

, 2019-07-22 10:07, pirms 5 gadiem
Kāda ādas krāsa tāds pārkāpums.

     [+] [-]

, 2019-07-22 10:09, pirms 5 gadiem
refuze rakstīja: Kāda ādas krāsa tāds pārkāpums.
Sarkana ?

  +2 [+] [-]

, 2019-07-22 10:18, pirms 5 gadiem
Par šādu tīšu pārkāpumu (kurš varēja beigties ar nopietnu savainojumu) ne vien sarkanā būtu jādod, bet arī pāris spēles diskvalifikāciju - lai pasēž un padomā, kāpēc tā nebija pareizi rīkoties.

     [+] [-]

, 2019-07-22 11:11, pirms 5 gadiem

     [+] [-]

, 2019-07-22 12:20, pirms 5 gadiem
Zemļinskis būtu uzreiz atspārdījis melno..bet nejau livetpooles mīkstie!!!

GG MUNITED!!!

     [+] [-]

, 2019-07-22 14:47, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Zemļinskis būtu uzreiz atspārdījis melno..bet nejau livetpooles mīkstie!!!

GG MUNITED!!!
Slimnieks? Slims tīnis? Kur tādi kret..... rodas?