Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Simeone noskaņots turpināt strādāt ar Madrides "Atletico", Moizs atkāpjas

Simeone noskaņots turpināt strādāt ar Madrides "Atletico", Moizs atkāpjas
Djego Simeone
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Atletico" vakar aizvadīja pēdējo spēli sezonā un arī pēdējo spēli Visentes Kalderona vārdā dēvētajā stadionā, ar 3:1 pārspējot Bilbao "Athletic". Pēc mača galvenais treneris Djego Simeone atklāja, ka par spīti baumām grasās turpināt darbu klubā.

"Žurnālisti turpina man prasīt, vai es palikšu. Jā, es palikšu," sacīja Djego Simeone, kurš Madrides "Atletico" vada kopš 2011. gada decembra. "Vai zināt, kādēļ palikšu? Tādēļ, ka klubam ir nākotne un nākotne ir mums visiem."

"Esmu pateicīgs visiem tiem, kuri šeit ir bijuši. Spēlētājiem, treneriem un direktoriem. Visiem tiem, kuri šo klubu ir uzbūvējuši," būdams laukumā, sacīja Simeone. "Mūsos visos ļoti dziļi mājo jūtas pret šo klubu. Citiem klubiem varbūt ir vairāk naudas un trofeju, bet tie nekad nespēs sasniegt tās jūtas, kādas mums ir pret "Atletico"."

47 gadus vecā argentīnieša vadībā Madrides "Atletico" šosezon Spānijas čempionātā ieguva trešo vietu, 38 spēlēs izcīnot 78 punktus, un kvalificējās nākamās sezonas Čempionu līgas grupu turnīram. Gan Čempionu līgā, gan Karaļa kausā "Atletico" izstājās pusfinālā, piekāpjoties attiecīgi Madrides "Real" (0:3, 2:1) un "Barcelona" (1:2, 1:1).

Tikmēr Deivids Moizs, kurš nesen sacīja, ka turpinās vadīt no Anglijas Premjerlīgas izkritušo "Sunderland", tomēr izlēmis atkāpties no sava amata. Demisiju iesniegušais Moizs pie kluba stūres stājās iepriekšējā vasarā un nolēma doties prom bez kompensācijas saņemšanas. Savukārt Vācijas Bundeslīgas klubs "Mainz", kas finišēja 15. vietā un par mata tiesu saglabāja vietu līgā, paziņoja par šķiršanos no šveiciešu speciālista Martina Šmita.

Izmantotie resursi:
Diego Simeone confirms he's staying as Atletico...
https://www.safc.com/news/club-news...
Mainz 05


Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.