Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

2018. gada pasaules labākais futbolists Modričs pagarina līgumu ar Madrides "Real "

2018. gada pasaules labākais futbolists Modričs pagarina līgumu ar Madrides "Real "
Luka Modričs. Foto: Zuma Press/Scanpix

33 gadus vecais horvātu pussargs Luka Modričs ar Madrides “Real" panācis jaunu vienošanos līdz 2021. gadam, vēsta spāņu mediji. 2018. gadā Horvātijas izlases kapteinis saņēma prestižo "Ballon d`Or" balvu.

2018. gada FIFA Pasaules kausa Zelta bumbas ieguvējs ar Spānijas grandu līgumu noslēdzis līdz 2021.gada 30. jūnijam, kad Modričs būs 35 gadus vecs. Līguma pagarināšana nozīmē to, ka Modričs nemainīs klubu šovasar, lai gan interesi par pussargu izrādīja Milānas “Inter".

Horvātijas izlases futbolists Madrides klubam pievienojās 2012. gada vasarā, kad tās galvenais treneris bija portugālis Žuzē Morinju. 2017./18. gada sezona Lukam Modričam bija veiksmīgākā karjerā. Viņš ieguva "Ballon d`Or", ko pasniedz gada labākajam futbolistam pasaulē, 2018. gada Pasaules kausa "Zelta bumbu", kā arī FIFA un UEFA gada labākā futbolista balvas, tomēr viņam neizdevās izcīnīt Pasaules kausu ar Horvātijas izlasi, zaudējot finālā pret Franciju ar 4:2. Ar klubu iepriekšējā sezonā viņš uzvarēja Čempionu līgā, UEFA Superkausā, Spānijas Superkausā un FIFA Pasaules Klubu kausā.

Karjeras laikā Modričs ir spēlējis Zagrebas “Dinamo", Totenhemas “Hotspur" un Madrides “Real", kopā klubos aizvadot 519 spēles, kurās guvis 54 vārtus un veicis 93 rezultatīvas piespēles. Horvātijas izlases sastāvā aizvadījis 118 spēles, kurās guvis 14 vārtus un atdevis 19 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/r...

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks