Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Domāju, ka mums ir līdzīgas izredzes"

Simeone: "Domāju, ka mums ir līdzīgas izredzes"
Djego Simeone
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma Spānijas futbola kausa 1/4 pirmajā spēlē pret “Barcelona" Madrides “Atletico” galvenais treneris Djego Simeone uzskata, ka viņa trenētajai komandai cerības nav zudušas.

“Tas nebija kā iepriekšējajā spēlē pret viņiem,” Djego Simeone atklāja žurnālistiem. “Mūsu aizsardzība bija labāka, taču mēs izveidojām mazāk iespējas uzbrukumā. “Barca” kontrolēja spēli.” Man patīk uzvarēt ar 4:0, taču otrā laukuma pusē arī ir komanda. Pēdējās spēlēs “Barcelona” ir ļoti progresējusi, it īpaši spēlējot pretinieku laukuma pusē. Domāju, ka mums ir līdzīgas izredzes. Nekas nav zaudēts."

Simeone nevēlējās kritizēt mača tiesnešus par nozīmeto 11 metru soda sitienu par pārkāpumu pret Busketsu.
“Patiesībā mēs cenšamies nedomāt par tiesnešiem. Es domāju, ka visā spēlē nebija pārāk daudz reālu iespēju gūt vārtus. Atbildes spēle nebūs viegla."

“Barcelona” pussargs Andres Iniesta ir apmierināts ar spēles rezultātu, jo Simeones vadītā komanda sagādāja grūtības spēlēt savu spēli. Tas ir labs rezultāts, taču nekas nav beidzies,” viņš pastāstīja CANAL+. “Nākamās 90 minūtes būs ļoti saspringtas. Mēs esam paveikuši lielisku darbu pret visiem spēcīgiem pretiniekiem. Mums tā ir jāturpina. Mēs esam priecīgi par rezultātu (1:0). Sausā spēle ir solis uz priekšu, taču tas neko negarantē. Mēs spēlēsim jau no pirmajām minūtēm. Ar “Atletico” ir grūti spēlēt, jo viņi tev atstāj ļoti maz iespējas, bet es joprojām domāju, ka spēlējām labi un bijām pārāki vairākos elementos."

Iniesta piebilda, ka ir apmierināts ar savu sportisko formu, bet cer līdz sezonas beigām to uzlabot. “Es jūtos labi, tev vienmēr jābūt laimīgam. Vienmēr var kaut ko uzlabot, un tas varbūt notiks atlikušajā sezonas daļā."

Atbildes spēle tiks aizvadīta 28.janvārī, kad "Barcelona" viesosies Madridē.

Izmantotie resursi:
Goal.com