Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Medijs: Madrides "Real" gatava janvārī atbrīvot pussargu Isko

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: Madrides "Real" gatava janvārī atbrīvot pussargu Isko
Isko. Foto: Maria Jose Segovia/Zumapress.com/Scanpix

Spānijas čempionei futbolā Madrides "Real" pietuvinātais medijs "Marca" ziņo, ka Karaliskais klubs ir gatavs šoziem ļaut 28 gadus vecajam pussargam Isko pamest komandas rindas.

Futbolists, kurš "Real" komandu pārstāv jau kopš 2013. gada, domu par kluba pamešanu izteicis pirmoreiz kopš pievienošanās tā rindām. Lēmums ticis pieņemts kopā ar Isko tēvu un aģentu - Francisko Alarkonu. Tāpat Isko iepriekšējo mēnešu laikā, izvērtējot plusus un mīnusus šim lēmumam, runājis arī ar madridiešu galveno treneri Zinedīnu Zidānu, kurš spāņu pussargu nav īpaši mēģinājis pierunāt palikt vienības rindās.

Zidāns izteicis sapratni par Isko vēlmi laukumā doties regulārāk nekā tas notiekot tagad. Šosezon Isko laukumā pavadījis 260 no kopumā "Real" Spānijas "La Liga" čempionātā nospēlētajām 630 minūtēm. Futbolista vēlme pamest zvaigžņoto klubu pamatojama ar to, ka Isko vēlas lielākas izredzes iekļūt Spānijas izlases sastāvā nākamvasar gaidāmajam "Euro 2020" finālturnīram. Isko esot gatavs izmēģināt veiksmi arī ārpus Spānijas līgas.

Šosezon pussargs Madrides "Real" sastāvā visos turnīros 12 spēlēs iekrājis divus vārtu guvumus.

Savas karjeras laikā Madrides "Real" sastāvā Isko četras reizes kļuvis par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju, kā arī kopumā izcīnījis 16 dažādas trofejas. "Real" formā Isko nospēlējis 313 mačus, ar rezultatīviem sitieniem izceļoties 51 reizi.

Izmantotie avoti:
https://www.marca.com/en/football/r...

     [+] [-]

, 2020-11-21 16:31, pirms 3 gadiem
Šito klausāmies jau vismaz trīs gadus.

     [+] [-]

, 2020-11-21 17:25, pirms 3 gadiem
Drīz spēle ar Inter. Nezko bez Isko?