Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Spānijas tiesa atceļ Zidāna diskvalifikāciju

Rolands Eliņš

Spānijas tiesa atceļ Zidāna diskvalifikāciju
Zinedins Zidāns
Foto: AFP/Scanpix

Futbola leģendai Zinedinam Zidānam tomēr būs iespēja turpināt uzsākto trenera arodu Madrides "Real" dublieru komandā - Spānijas tiesa apmierinājusi viņa apelāciju par triju mēnešu diskvalikāciju un atcēlusi to.

Zinedins Zidāns tika sodīts ar triju mēnešu diskvalifikāciju par komandas trenēšanu bez attiecīgas trenera licences. Lai arī formāli komandas galvenais treneris bija Santjago Sančess, Spānijas Futbola federācija lēma, ka tas ir tikai aizsegs, un patiesais komandas vadītājs ir Zidāns.

"Real" ar šādu lēmumu nebija mierā un iesniedza apelāciju, kuras dēļ sods sākumā tika iesaldēts, bet šodien arī atcelts. Par to parūpējās Spānijas Sporta arbitrāžas tiesa, saskaņā ar kuras lēmumu Zidāns jau šobrīd var atgriezties pie komandas, tāpat kā to var darīt Sančess, kurš arī bija saņēmis trīs mēnešu diskvalifikāciju.

"Real" savā skaidrojumā bija norādījusi, ka Zidānam ir Francijas Futbola federācijas izsniegta atļauja strādāt kā komandas galvenajam trenerim "Real" rezerves komandā un līgā, kuru šī komanda pārstāv. Jāpiezīmē, ka pavisam nesen "Real" otrajā komandā debiju piedzīvoja arī Enzo Fernandess, kurš ir Zidāna vecākais dēls.

Izmantotie resursi:
Official announcement: Zidane | Real Madrid CF

  +1 [+] [-]

, 2014-11-21 21:33, pirms 9 gadiem
Vispār Zidāns kā treneris ir ļoti interesants...cik zināms, tad kā spēlētājs viņš ar partneriem nesarunājās...tie, kas nesaprata bez vārdiem - kāds ir plāns un kā jāspēlē - tie tika nosēdināti malā...tie, kas runāja kaut ko pretī - vispār tika izolēti...Zidans spēlēja kopā ar tiem, kas viņu saprata bez vārdiem...
..interesanti, kā viņš tos bērnus māca?...tikai ar skatienu?

     [+] [-]

, 2014-11-21 22:44, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Vispār Zidāns kā treneris ir ļoti interesants...cik zināms, tad kā spēlētājs viņš ar partneriem nesarunājās...tie, kas nesaprata bez vārdiem - kāds ir plāns un kā jāspēlē - tie tika nosēdināti malā...tie, kas runāja kaut ko pretī - vispār tika izolēti...Zidans spēlēja kopā ar tiem, kas viņu saprata bez vārdiem...
..interesanti, kā viņš tos bērnus māca?...tikai ar skatienu?
Šķiet, ka rezultātu, kā viņi spēlēja nesarunājoties, mēs redzējām 1998. gada pasaules čempionātā un 2000. gada Eiropas čempionātā. Un diezin vai tik traki bija, ka nerunāja vispār.

     [+] [-]

, 2014-11-22 14:17, pirms 9 gadiem
Kaut ko jau runāja...bet tā vietà, lai atbildētu Materaci uz apvainojumiem, ka tas pats ir àzis...viņš, klusējot belza