Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Mourinju: "Es nevaru atgriezties "Real", jo komandai jau ir treneris - Zidāns"

Mourinju: "Es nevaru atgriezties "Real", jo komandai jau ir treneris - Zidāns"
Žuzē Morinju. Foto: PA Wire/Scanpix

Slavenais futbola klubs Madrides „Real” nav apmierināts ar galvenā trenera Zinedina Zidāna darbu, vēsta Spānijas mediji, kā kandidatūru uz Zidāna aizstāšanu piesaucot Žuzē Morinju. Morinju savukārt nav priecīgs par šīm baumām un aicina savu vārdu tajās nepiesaukt.

Zinedina Zidāna vadītā „Real” vienība trešdien cieta pamatīgu sakāvi Parīzē, Čempionu līgas mačā ar 0:3 zaudējot PSG. Arī Spānijas čempionātā komandai pagaidām neiet lieliski, un ESPN un spāņu mediji vēsta, ka Zidāna amats ir apdraudēts. „Real” vadība vasarā veica sešus pamatīgus transfērus, taču ar sākotnējiem rezultātiem „Real” bosi nav apmierināti.

ESPN vēsta, ka vairāki komandas līderi pilnībā neuzticas Zidānam un uzskata, ka leģendārais francūzis ir mainījies, salīdzinot ar viņa pirmo, ļoti veiksmīgo posmu „Real” galvenā trenera amatā. Kā iespējamie kandidāti Zidāna nomainīšanai tiek minēti Žuzē Morinju, kura atgriešanos komandā daži „Real” spēlētāji gan uztvertu ar dalītām sajūtām, Masimiljāno Alegri un „Real” leģenda Rauls.

Morinju tikmēr intervijā ar „Deportes Cuatro” izteica savu atbalstu Zidānam, norādot, ka situācija nav nemaz tik slikta un „Real” ir tuvu Spānijas līgas līderēm. Morinju atzina, ka sliktu rezultātu gadījumā baumas par trenera atlaišanu ir neizbēgamas, taču viņam nepatīkot, ka šādos gadījumos tiek piesaukts viņa vārds, jo tas esot necienīgi pret pašreizējo treneri.

Portugāļu trenerim tika vaicāts, vai viņš vēlētos atgriezties Madrides „Real” galvenā trenera amatā. „Man tas nepatiktu, jo „Real” jau ir galvenais treneris, un es nevaru trenēt komandu, kurai jau ir treneris. Mums ar cieņu jārunā gan par klubu, gan treneri, un no visām baumām es vēlos izstāties.”

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/re...
https://en.as.com/en/2019/09/20/foo...


, 2019-09-21 15:45, pirms 5 gadiem
Murinju treneris😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Vienu klubu jau viņš nogremdēja
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".