Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" vienojusies ar "Chelsea" un par 60 miljoniem pirks Kostu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Atletico" vienojusies ar "Chelsea" un par 60 miljoniem pirks Kostu
Djēgu Kosta
Foto: Sipa USA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione Londonas "Chelsea" nedēļas beigās gatavojas par 60 miljoniem pārdot uzbrucēju Djēgu Kostu viņa bijušajai komandai Madrides "Atletico".

Pagājušajā sezonā Djēgu Kosta 35 spēlēs guva 20 vārtus un palīdzēja Londonas "Chelsea" atgūt Anglijas spēcīgākās komandas titulu, taču uzbrucējam bija konflikts ar galveno treneri Antonio Konti, kurš pēcāk spēlētājam nosūtīja īsziņu, norādot, ka Kosta vairs neietilpst viņa plānos.

Neskatoties uz naudas sodiem, 28 gadus vecais Kosta atteicās ierasties uz Londonas "Chelsea" nometni pirms sezonas, uzturoties Brazīlijā. Uzbrucējs sacīja, ka negrasās atgriezties un ka viņš vēlas pārcelties atpakaļ uz Madrides "Atletico". Tomēr vienībām vasaras laikā neizdevās vienoties par pārejas nosacījumiem.

Pārrunas ilgušas vairākus mēnešus, un izskatās, ka beidzot pienācis gals – Spānijas mediji vēsta, ka Madrides "Atletico" piekritusi samaksāt 60 miljonus eiro, lai Kosta atgriestos. Paredzēts, ka ceturtdien viņš izies medicīniskās pārbaudes. Ja viss noritēs, kā plānots, Kosta drīz pēc tam tiks iepazīstināts ar plašāku publiku.

Tomēr jāņem vērā, ka pāreju periods noslēdzās augusta beigās, bet atvērsies vien janvārī, tāpēc Kostam ilgāku laiku būs jāiztiek bez spēļu prakses. Viņš varēs trenēties Djēgo Simeones vadībā, taču nedrīkstēs doties laukumā.

Londonas "Chelsea" atstāja Kostu ārpus Čempionu līgas pieteikuma, tādējādi viņš varēs palīdzēt Madrides "Atletico", ja tā iekļūs izslēgšanas spēlēs. Turnīrs sākts ar bezvārtu neizšķirtu viesos pret "Roma". Vēl grupā ir "Chelsea" un "Qarabag" no Azerbaidžānas. Uzdevums ir iekļūt starp divām labākajām komandām.

Pirms pārcelšanās uz Angliju Kosta iesita 27 vārtus 35 spēlēs un palīdzēja Madrides "Atletico" uzvarēt Spānijas čempionātā. Tāpat tika sasniegts Čempionu līgas fināls. Pirmajā sezonā Anglijā Kosta tika atzīts par turnīra labāko spēlētaju.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2017/09/21/foo...

     [+] [-]

, 2017-09-21 21:27, pirms 7 gadiem
Anglija vins sevi pieradija .

  +2 [+] [-]

, 2017-09-21 22:56, pirms 7 gadiem
kursh tad izraadiisies liekais,Grizmans noteikti nee-Gameiro,Torres,Vieto, Correa?

     [+] [-]

, 2017-09-22 13:52, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: kursh tad izraadiisies liekais,Grizmans noteikti nee-Gameiro,Torres,Vieto, Correa?
Rakstija,ka RM gribot aktivizēt Grizmana buy out 2018.gadā,bet līdz tam ilgi vēl,un kurā periodā.