Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Beila aģents: "Zidāns rīkojas apkaunojoši"

Rolands Eliņš

Beila aģents: "Zidāns rīkojas apkaunojoši"
Gerets Beils. Foto: PA Images/Scanpix

Velsas futbolista Gereta Beila aģents Džonatans Bārnets pavisam drīz pēc Madrides „Real” galvenā trenera Zinedina Zidāna pēcspēles intervijas piekritis dalīties ar medijiem viedoklī par Zidāna rīcību, ko Beila aģents nodēvējis kā apkaunojošu.

„Beils nespēlēja, jo viņš ir ļoti tuvu aiziešanai no „Real”. Mēs ceram, ka viņš būs prom jau drīz,” pēc pārbaudes spēles pret „Bayern” ASV žurnālistus pārsteidza „Real” galvenā trenera Zinedina Zidāna vārdi par to, kādēļ laukumā nedevās Gerets Beils. Tas būtu labākais iznākums visiem. Mēs strādājam pie viņa transfēra uz citu komandu. Man nav nekā personīga pret Beilu, taču man ir jāpieņem lēmumi un „Real” ir jāmainās. Beila aiziešana ir trenera lēmums, kuram piekrīt arī spēlētājs, apzinoties, ka situācijai jāmainās. Un tas notiks – nezinu, vai 24 vai 48 stundu laikā, bet notiks.”

Beilam ir līgums ar “Real” vēl līdz 2022. gadam, un Beila aģents Džonatans Bārnets jau pēc pāris stundām bija ESPN ēterā, aizstāvot sava klienta intereses.

„Zidāns rīkojas apkaunojoši, tā izrunājoties par futbolistu, kurš ir tik daudz paveicis Madrides „Real” kluba labā,”sacīja Bārnets, atgādinot, ka tieši Beila izcilais vārtu guvums palīdzēja „Real” un Zidānam pirms gada Čempionu līgas finālā pieveikt „Liverpool” ar 3:1. Tā pagaidām ir pēdējā trofeja, ko Zidānam izdevies iegūt kopā ar „Real”, bet kopumā Beils ar Madrides komandu Čempionu līgā triumfēja četras reizes.

Beils kopā ar „Real” ieguvis arī vairākus citus titulus, taču aizvadītajā sezonā viņa loma komandā krietni mazinājās, to iedragāja arī savainojumi, un viņš devās sākumsastāvā tikai 21 no 42 spēlēm, kurās piedalījās. Tas jau sezonas gaitā radīja runas, ka Beils vasarā aizies no Madrides, taču viņa aģents vēlējies, lai lietas tiktu nokārtotas ar lielāku cieņu.

„Ja un kad Gerets dosies uz citu komandu, tas būs lēmums, kas būs pieņemts Gereta labākajās interesēs, un tam nebūs nekāda sakara ar to, ka Zidāns cenšas viņu izstumt no komandas,” teica Bārnets. Aģentam tika vairākkārt vaicāts, kādā stadijā atrodas Beila potenciālais transfērs, taču Bārnets tikai norādīja, ka šobrīd viņam nav nekā jauna, ko pastāstīt.

Spānijas medijos tiek minēta „Tottenham” vēlme atgūt Beilu savā sastāvā par apmēram 60 miljoniem eiro, taču „Tottenham” vēlas, lai „Real” maksātu vismaz pusi no Beila algas, kas ir 17 miljoni eiro sezonā.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/so...

  +3 [+] [-]

, 2019-07-21 16:01, pirms 5 gadiem
Cik stulbi rīkojas Real! Grib pārdot spēlētāju un stāsta, ka vēlas, lai viņš pamet komandu. Tagad loģiski, ka visi gribēs viņu dabūt pa lēto.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-21 16:28, pirms 5 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Cik stulbi rīkojas Real! Grib pārdot spēlētāju un stāsta, ka vēlas, lai viņš pamet komandu. Tagad loģiski, ka visi gribēs viņu dabūt pa lēto.
Tas tak visiem sen skaidrs ka Real grib tikt no vina vala!

     [+] [-]

, 2019-07-21 16:33, pirms 5 gadiem
Izlasi peedeejo rindkopu,nav probleema Real prasiitajaa summa,bet gan pasha speeleetaaja algaa,no kuras lieluma vinjsh nav gatavs atteikties, paarejot uz citu klubu.Es pat iisti nevaru iedomaaties nevienu klubu,kas buutu gatavs pacelt taadu algu traumatiskam speeleetaajam,kas pietam pieraadiijis,ka par komandas ieksheejo kjiimiju vinjam nospljauties,jau cik gadus dziivojot Madridee,pat sarunvalodas liimenii nav iemaaciijies spaaniski.

     [+] [-]

, 2019-07-21 16:43, pirms 5 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Cik stulbi rīkojas Real! Grib pārdot spēlētāju un stāsta, ka vēlas, lai viņš pamet komandu. Tagad loģiski, ka visi gribēs viņu dabūt pa lēto.
Pa lēto da kaut visi pasaule viņu var ņemt,bet problēma ir viņa algā.

  +2 [+] [-]

, 2019-07-21 16:45, pirms 5 gadiem
Pats Beils jau ar nekāds spīdeklis nav,un ar katru dienu faniem vairāk negatīvisma rada..Sezonas beigās viņš par ar komandu kopā no spēlēm nebrauca,un mājās devās viens mats.Kanādā arī tikko vienīgais noignorēja fanu pasākumu,un nevienam autogrāfus vienīgais nedeva.
Viņam futbols katrā ziņā vairs nav prioritāte numur viens.Spānija un golfs noteikti aizņem pirmās divas vietas

     [+] [-]

, 2019-07-21 17:04, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pats Beils jau ar nekāds spīdeklis nav,un ar katru dienu faniem vairāk negatīvisma rada..Sezonas beigās viņš par ar komandu kopā no spēlēm nebrauca,un mājās devās viens mats.Kanādā arī tikko vienīgais noignorēja fanu pasākumu,un nevienam autogrāfus vienīgais nedeva.
Viņam futbols katrā ziņā vairs nav prioritāte numur viens.Spānija un golfs noteikti aizņem pirmās divas vietas
Golfs ir laba lieta.

     [+] [-]

, 2019-07-21 19:31, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Izlasi peedeejo rindkopu,nav probleema Real prasiitajaa summa,bet gan pasha speeleetaaja algaa,no kuras lieluma vinjsh nav gatavs atteikties, paarejot uz citu klubu.Es pat iisti nevaru iedomaaties nevienu klubu,kas buutu gatavs pacelt taadu algu traumatiskam speeleetaajam,kas pietam pieraadiijis,ka par komandas ieksheejo kjiimiju vinjam nospljauties,jau cik gadus dziivojot Madridee,pat sarunvalodas liimenii nav iemaaciijies spaaniski.
Tu pamulki,tas ir zurnalistu izdomajums ka vins neru a Spaniski, visi klauni uzreiz notic, pat komandas biedrintrica ka vins runa diezgan labi Spaniski, bet es loti ceru ka vins aizies prom, jo vins ir reali labs futbolists!!!!

     [+] [-]

, 2019-07-21 19:33, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pa lēto da kaut visi pasaule viņu var ņemt,bet problēma ir viņa algā.
var var nemt, tikai dolbiks var ta domat, vins reali ir top 5 speletajs, ka barsas fans ceru vinu pardoss

  +1 [+] [-]

, 2019-07-21 20:33, pirms 5 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=bQN... šeit intervija ar beilu spāniski. vai tiešām ir tik grūti pārbaudīt pirms rakstīt muļķības? a?

     [+] [-]

, 2019-07-21 20:54, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: var var nemt, tikai dolbiks var ta domat, vins reali ir top 5 speletajs, ka barsas fans ceru vinu pardoss
Par kādu top5 te var runāt ja viņš visu sezonu ir traumēts,vai vnk nav formā?