Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidānam garantēts Madrides "Real" galvenā trenera amats arī nākamajā sezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidānam garantēts Madrides "Real" galvenā trenera amats arī nākamajā sezonā
Zinedins Zidāns. Foto: EPA/Scanpix

Pasaules sportā valda liela neskaidrība par dīkstāves ilgumu. Lēmumi jāpieņem neierastos brīžos, un Spānijas čempionāta otrās vietas īpašniece Madrides "Real" negrasās vasarā meklēt jaunu galveno treneri, amatu joprojām uzticos Zinedinam Zidānam.

Tiek vēstīts, ka Zinedins Zidāns pavisam noteikti nākamajā sezonā būs Madrides "Real" galvenais treneris, lai kas notiktu līdz vasarai. Karaliskā kluba vadība sākotnēji bija plānojusi lēmumu pieņemt pēc sezonas, bet tagad nav skaidrības par to, kad un vai sezona vispār tiks pabeigta.

Ja Zidāns iegūtu kādu trofeju, viņš saņemtu papildus uzticības kredītu. Galvenajam trenerim ir līgums līdz 2022. gadam. Gadījumā, ja neizdotos izcīnīt nevienu kausu, viņa amata drošība būtu apdraudēta, jo "Real" jau iepriekš izrādīja interesi par argentīnieti Maurisio Početino, kurš tika atlaists no "Tottenham Hotspur".

Tagad "Real" vadība apsolījusi, ka Zidāns amatu saglabās arī tad, ja neizdosies triumfēt nevienā turnīrā. Madridē gan valda cerība, ka izdosies kļūt par Spānijas čempioniem, jo savstarpējos mačos "Real" ir priekšrocība pret "Barcelona", kas turnīra tabulā atrodas tikai divus punktus priekšā.

Zidāns un viņa treneru štābs jau sākuši gatavošanos 2020./21. gada sezonai, kaut gan ir pilnīgi skaidrs, ka tā nesāksies laikus. Starp futbolistiem, kuri varētu pamest "Real", tiek minēti Garets Beils, Hamess Rodrigess, Luka Jovičs, Brahims Diass, Mariano un Alvaro Odriozola.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/03/20/foo...