Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Barcelona" no "Valencia" īrē iegūst Kolumbijas aizsargu Muriljo

"Barcelona" no "Valencia" īrē iegūst Kolumbijas aizsargu Muriljo
Džeisons Muriljo. Foto: FC Barcelona

Spānijas futbola klubs “Barcelona” oficiāli paziņojis, ka savu sastāvu papildinājis ar Kolumbijas centra aizsargu Džeisonu Muriljo, kurš sākotnēji no “Valencia” pievienosies uz īres līguma nosacījumiem, bet “Barcelona” būs iespēja viņu nākamvasar iegādāties par 25 miljoniem eiro.

“Barcelona” Džeisona Muriljo personā ieguvusi sev papildinājumu nedaudz sašķobītajā aizsardzības līnijā. Šobrīd savainojumi ir Francijas aizsargam Samuelam Imtitī un beļģu futbolistam Tomasam Vermālenam, kuram paredzēts nespēlēt vēl apmēram mēnesi.

26 gadus vecais Muriljo šosezon “Valencia” sastāvā Spānijas čempionātā aizvadījis tikai vienu maču. Viņš savā karjerā nav spējis kādā klubā nostabilizēties ilgāku laiku – Valensijā viņš ieradās pagājušajā sezonā īrē no Milānas “Inter”, kurā ieradās 2015. gadā no cita Spānijas kluba “Granada”. Muriljo arī spēlē Kolumbijas izlasē, kuras rindās 2015. gadā izcēlās ar uzvaras vārtiem “Copa America” mačā pret Brazīlijas izlasi. Viņš tika atzīts par šī turnīra labāko jauno spēlētāju.

“Barcelona” Spānijas čempionātā šobrīd ieņem pirmo vietu, par trim punktiem apsteidzot tuvākās sekotājas “Atletico” un “Sevilla”, kamēr “Valencia” ir tikai 14. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/news...


, 2018-12-20 22:41, pirms 5 gadiem
Izdarīs to pašu ko ar Jeri Minu.
, 2018-12-20 22:41, pirms 5 gadiem
Daudz labaak kaa Ivanovic vai Skrtels,par kuriem runaaja pirms tam.Beidzot ar aizsargs,kam darba kaaja ir labaa,nebuus vairs tik viens Piqe taads.Tik diez vai tiks aktivizeeta izpirkuma iespeeja,jo vasaraa viens no galvenajiem meerkjiem ir Ajax De Lights,bet tas paver celju Denisam Suaresam otraa virzienaa.
, 2018-12-20 23:03, pirms 5 gadiem
P.S.Arvien vairaak izskataas ka Minhenes Bayern no Atletico Madrid janvaarii pirks Lukasu Hernandesu par 80milj
, 2018-12-21 01:03, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: P.S.Arvien vairaak izskataas ka Minhenes Bayern no Atletico Madrid janvaarii pirks Lukasu Hernandesu par 80milj
Lai ka gribetos ticet, Minhene nekad nemaksa lielas summas par speletajiem
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".