Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Mesi - tikai trešais gada labākais Argentīnas sportists

Mesi - tikai trešais gada labākais Argentīnas sportists
Lionels Mesi un Serhio Martiness
Foto: AFP / Scanpix

90 gūti vārti šā gada laikā nepalīdzēja jaunāko laiku pasaules labākajam futbolistam Lionelam Mesi kļūt par Argentīnas labāko sportistu.

"Es pateicos žurnālistu asociācijai, jo būt labākam par Mesi nav viegli. Paldies visiem, kuri par mani balsoja," teica uzvarētājs Serhio Martiness, saņemot balvu.

Argentīniešu sportistu olimpiskie sasniegumi šogad nebija tik spoži, lai par labāko sportistu kļūtu kāds olimpietis. Žurnālistu asociācijas balsojumā par labāko pasludināts 37 gadus vecs bokseris – WBC pasaules čempions vidējā svarā, otrajā vietā ierindojās teikvando olimpiskais čempions Sebastjans Krismaničs, bet 2011. gada valsts labākais sportists Mesi šoreiz palika tikai trešajā vietā.

Lionels Mesi šogad guvis 90 vārtus, tomēr vairāk novērtēts viņš ir ārpus savas valsts, jo spāņu "Barcelona" klubā argentīniešu futbolists spēlē krietni rezultatīvāk nekā izlasē. Kamēr savā valstī Mesi nav labākais, tikmēr pasaulē viņš ir galvenais favorīts uz gada labākā futbolista titulu - visticamāk, ka tieši viņš saņems "FIFA Ballon d'Or", jau ceturto gadu pēc kārtas!

Izmantotie resursi:
telam.com.ar
clarin.com


, 2012-12-20 12:38, pirms 11 gadiem
''..jo būt labākam par Mesi nav viegli."
atgādina kko no Kiviča aforismiem
, 2012-12-20 12:39, pirms 11 gadiem
Saprotams,ka Bokseris tika pie balvas .Nedaudz iebiedēja balsotājus
, 2012-12-20 12:40, pirms 11 gadiem
zelc rakstīja: ''..jo būt labākam par Mesi nav viegli."
atgādina kko no Kiviča aforismiem
A kurš lasa Kiviča dzeju? Neesi saspiedies ?
, 2012-12-20 12:43, pirms 11 gadiem
Krokodils rakstīja: A kurš lasa Kiviča dzeju? Neesi saspiedies ?
ar savu nezināšnu vai zinātkāres trūkumu lepojas tikai muļķis (nedaudz pārfrāzējot skolotāju Ciju)
, 2012-12-20 12:54, pirms 11 gadiem
.............. rakstīja: ar savu nezināšnu vai zinātkāres trūkumu lepojas tikai muļķis (nedaudz pārfrāzējot skolotāju Ciju)
Nav jāzin katra nejēgas savārstojumi.
Principā tev piekrītu, bet uz Kiviču tas galīgi neattiecas.
, 2012-12-20 12:56, pirms 11 gadiem
Ko jūs te Kiviču pieminat? tas veceņu sitējs un pļēgurs nav tā vērts.
, 2012-12-20 13:00, pirms 11 gadiem
.............. rakstīja: ar savu nezināšnu vai zinātkāres trūkumu lepojas tikai muļķis (nedaudz pārfrāzējot skolotāju Ciju)
Tas bija attiecināms tikai un vienīgi uz Kiviču
, 2012-12-20 14:15, pirms 11 gadiem
"Šogad valstsvienības labā viņš guvis tikai 12 vārtus - tas ir pat divreiz mazāk nekā iepriekšējā gadā."

Nopietni? 12 vārti 9 spēlēs ir "tikai"? Un iepriekšējā gadā viņam izlasē bija 4 goli. 12 nav divreiz mazāk nekā 4.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-20 17:38, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Tas ir joks. Kaut kāds nezināms bokseris saņem balvu, bet Mesi tikai uzstāda rekordus un saņem tikai trešo vietu.
Joks ir tas, ka tu neko nezinot par boksu un Argentīnu visparizē situāciju par labu populārākam sporta veidam. Martinezs sīvā cīņā uzvarēja Čavesu junioru, kurš līdz tam nebija zaudējis un ir 11 gadus jaunāks, kas priekš boksa nav maz. Visu cieņu Mesī, bet nevajag neko ņemt nost no Martineza.
, 2012-12-20 17:42, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Tas ir joks. Kaut kāds nezināms bokseris saņem balvu, bet Mesi tikai uzstāda rekordus un saņem tikai trešo vietu.
tas, ka tu nezini Martinezu nepadara viņu par nezināmu bokseri
, 2012-12-20 18:48, pirms 11 gadiem
Vicious rakstīja: Joks ir tas, ka tu neko nezinot par boksu un Argentīnu visparizē situāciju par labu populārākam sporta veidam. Martinezs sīvā cīņā uzvarēja Čavesu junioru, kurš līdz tam nebija zaudējis un ir 11 gadus jaunāks, kas priekš boksa nav maz. Visu cieņu Mesī, bet nevajag neko ņemt nost no Martineza.
Nevajag paradit savu nezinasanu, esmu patikami parsteigts, izskatas ka argentiniesi saprot cinas sportu. Mana skatijuma Martinezs ir 5 labakais bokseris pasaule.
, 2012-12-20 19:15, pirms 11 gadiem
pac-man rakstīja: Nevajag paradit savu nezinasanu, esmu patikami parsteigts, izskatas ka argentiniesi saprot cinas sportu. Mana skatijuma Martinezs ir 5 labakais bokseris pasaule.
5tais labākais bokseris pasaulē tātad ir labāk nekā labākais futbolists?
, 2012-12-20 19:27, pirms 11 gadiem
Didziz rakstīja: 5tais labākais bokseris pasaulē tātad ir labāk nekā labākais futbolists?
Reitingi jau ir attiecībā uz Argentīnu, Mesi jau arī nav otrais šajā balsojumā, tā ir lokāla balva, bez tam balsoja jau žurnālisti nevis visi argentīnieši. Un ja būtu balva par gada labāko sportistu pasaulē, šaubos vai Martinezs būtu kkur saraksta augšgalā, vienkārši viņa sniegums 2012. gadā bija labāks nekā bija gaidīts, Mesi visu laiku bijis elitē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-30 17:26, pirms 11 gadiem
Pilnīgi riebjas lasīt, ka futbolisti ir noreklamēti, viņus visi pazīst, bet kad runa iet par boksu, tad nezkāpēc šis sporta veids ir otršķirīgs.
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.