Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Medijs: Madrides "Real" plāno pārdot Beilu un vēl trīs vai četrus spēlētājus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: Madrides "Real" plāno pārdot Beilu un vēl trīs vai četrus spēlētājus
No kreisās: Lukass Vaskess un Garets Beils. Foto: Cesar Manso/AFP/Scanpix

Spānijas medijs "AS" ziņo, ka valsts titulētākais klubs Madrides "Real" vasarā plāno pārdot četrus vai piecus futbolistus, lai atbrīvotu vietu jau tā pārpildītajā komandas sastāvā. Minēto transfēru tirgū izliekamo sešu futbolistu kopējā vērtība "Transfermarkt" versijā sasniedz 121 miljonu eiro.

"Real" transfēru tirgū ievietos velsieti Garetu Beilu, kurš izteicis vēlmi palikt Madridē, kā arī Lukasu Vaskesu, kolumbieti Hamesu Rodrigesu, Načo Fernandesu, Alvaro Odriozolu un Marjano. Šobrīd "Real" pieteikumā ir aizpildītas visas pieejamās 25 vietas, bet pēc sezonas beigām komandā atgriezīsies vēl 11 izīrētie futbolisti.

Uz jautājuma zīmes šajā gadījumā ir Spānijas izlases centra aizsarga Načo Fernandesa pārdošana. "Real" kluba rotācijas spēlētājs šosezon traumu dēļ laukumā pavadījis tikai 641 minūti, kas ir 22. lielākais spēles laiks komandā.

Iepriekš starp spēlētājiem, ko "Real" plānotu pārdot tika minēts serbu talants Luka Jovičs, kuru pagājušā gada jūlijā Karaliskais klubs iegādājās par 60 miljoniem eiro no Vācijas Bundeslīgas kluba Frankfurtes "Eintracht", kura rindās serbs 2018./19. gada sezonā 48 spēlēs guva 27 vārtus. Savukārt debijas sezona "Real" sastāvā Jovičam pārvērtusies par vilšanos, jo viņš spējis izcelties tikai divas reizes – pret "Leganes" un "Osasuna". Transfēru tirgū Joviča vērtība tagad sarukusi uz pusi, tomēr "Real" uzsver, ka negrasās atvadīties no uzbrucēja.

Pēc aizvadītām 27 kārtām ar 56 punktiem otrajā vietā Spānijas čempionātā esošā "Real" papildinājumu ir nolūkojusi Vācijas Bundeslīgas vienībā Leipcigas "RasenBallsport", no kuras plāno iegādāties šobrīd 45 miljonus eiro vērto 21 gadu veco franču centra aizsargu Dajo Upamekano.

Izmantotie resursi:
https://as.com/futbol/2020/03/17/pr...

     [+] [-]

, 2020-04-20 12:26, pirms 4 gadiem
Keinu uz Inter.