Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi neplāno pamest Barselonu un nesaprot vadības izteikumus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mesi neplāno pamest Barselonu un nesaprot vadības izteikumus
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas čempiones futbolā "Barcelona" lielākā zvaigzne Lionels Mesi sniedzis plašu interviju Katalonijas medijam "Mundo Deportivo", kurā noliedzis izskanējušās runas, ka plāno doties prom. Tāpat viņš izteica cerību, ka komandā atgriezīsies Neimārs un ka izdosies nopirkt Lautaro Martinesu.

"Neimārs ir viens no labākajiem futbolistiem pasaulē, un es būtu ļoti priecīgs, ja viņš atgrieztos Barselonā. Viņš ikdienā ir priecīgs cilvēks – vienmēr smaida, vienmēr bauda dzīvi gan laukumā, gan ārpus tā. Viņš pacēla noskaņojumu arī visiem pārējiem," pozitīvi par Neimāru izteicās Lionels Mesi. Pagājušajā vasarā "Barcelona" mēģināja vienoties ar PSG, tomēr darījums netika noslēgts.

"Ir tikai normāli, ja fani par viņa potenciālo atgriešanos jūtas aizskarti, jo šķiršanās nebija patīkama. Arī man reizēm tas sagādāja grūtības, jo centāmies darīt visu iespējamo, lai pārliecinātu viņu palikt," pauda Mesi. "Beigu beigās – mēs visi gribam uzvaras. Arī fani – viņi grib redzēt labu futbolu un uzvarošu komandu."

"Uzskatu, ka Neimārs patiešām vēlas atgriezties Barselonā. Viņš nožēlo izdarīto, un pagājušajā gadā viņš tiešām ieguldīja daudz enerģijas, lai atgrieztos. Domāju, ka atvainošanās visiem aizskartajiem būtu pats pirmais solis, kuru viņš spertu, lai darījums notiktu," teica Mesi. Neimārs PSG izmaksāja 222 miljonus eiro, un tiek vēstīts, ka Francijas čempione nav gatava atdot brazīlieti par mazāku summu.

Mesi arī pauda cerību, ka vasarā "Barcelona" izdosies iegādāties argentīnieti Lautaro Martinesu, kurš pašlaik pārstāv Milānas "Inter". Uzbrucējs šajā sezonā 21 spēlē izcēlies ar 11 vārtu guvumiem. 22 gadus vecajam Martinesam tā ir otrā sezona "Inter" rindās un arī Eiropā.

Mesi arī nebaidījās paust atklātu nepatiku pret "Barcelona" sporta direktoru un bijušo komandas biedru Eriku Abidālu. "Pat nevaru iedomāties, kas darījās viņa galvā, kad viņš to pateica," sacīja Mesi. Kad tika atlaists bijušais treneris Ernesto Valverde, tad Abidāls izteicās, ka vairāki futbolisti nevēlējušies strādāt Valverdes labā un ka lēmumus pieņem nevis vadība, bet "Barcelona" vadošie futbolisti.

"Nezinu, kāpēc mani apsūdz. Argentīnas izlasē notika tieši tas pats. Iespējams, pie vainas ir tas, ka tik ilgi esmu vienā vietā, vienā komandā. Varbūt tas ir izskaidrojums." Pēc skandāla parādījās runas, ka Mesi varētu pamest "Barcelona", taču kapteinis informāciju noliedza. Viņam ir līgums līdz 2021. gadam.

"Jau vairākas reizes esmu teicis, ka mans mērķis ir palikt šeit, kamēr klubs un līdzjutēji to vēlēsies," atgādināja Mesi. "Lai mēs visi būtu laimīgi, ir nepieciešams, lai būtu sastādīts uzvarošs plāns. Gribu cīnīties par katru trofeju. Mans mērķis ir palikt Barselonā. Gribu vēlreiz uzvarēt Čempionu līgā, gribu turpināt uzvarēt Spānijas čempionātā. Tie vienmēr bijuši mani mērķi."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-02-20 22:16, pirms 4 gadiem
Šodien esot nopirkts Breitveits;

     [+] [-]

, 2020-02-20 22:58, pirms 4 gadiem
Grīzmanu nopirka.
Neimāru vajag... Lautaro Martinesu...

Ko vēl? Lewandowski? Ronaldo?