Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pikē: "Gan basketbols, gan futbols – "Real" par tiesnešiem sūdzas vienmēr"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pikē: "Gan basketbols, gan futbols – "Real" par tiesnešiem sūdzas vienmēr"
Žerārs Pikē. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbola skandāls sasniedzis arī futbola aprindas, un "Barcelona" centra aizsargs Žerārs Pikē kritizējis visu Madrides "Real" organizāciju, sakot, ka tur sūdzēšanās par tiesnešiem ir ikdiena.

Nedēļas nogalē tika noskaidrota Spānijas Karaļa kausa ieguvēja basketbolā, un dramatiskā finālā "Barcelona" ar viena punkta pārsvaru pieveica Madrides "Real". Pēdējās sekundēs tiesneši pieņēma vairākus nepareizus lēmumus, bet kulminācija visam bija Entonija Rendolfa bloķētais metiens. Tiesneši pēc atkārtojuma skatīšanās lēma Barselonai ieskaitīt divus punktus, tādā veidā pieļaujot rupju kļūdu un uzdāvinot katalāņiem uzvaru.

Nākamajā dienā spāņu mediji ziņoja, ka "Real" vadība draudot ar izstāšanos no Spānijas čempionāta, ja nenotiks publiska atvainošanās. "Tas notiek basketbolā un tas notiek futbolā," atbildot uz jautājumu par "Real" nepatiku pret tiesnešiem, teica Žerārs Pikē. Tas notika pēc vakardienas Čempionu līgas mača, kurā "Barcelona" viesos spēlēja 0:0 pret "Lyon".

"Tad viņi aizbrauc uz "Wanda Metropolitano" ["Atletico" stadions – aut.], un pēc tur pieņemtajiem lēmumiem kādu laiku ir klusums," teica Pikē, norādot, ka tiesneši mēdz kļūdīties arī "Real" labā. "Labi, ka viņiem nav citu komandu, piemēram, handbols vai lauka hokejs, jo arī tur notiktu sūdzēšanās."

"Ja tiesneši nebūtu pieļāvuši nevienu kļūdu, Barselona tāpat būtu čempione. Līdz ar to viss pārējais ir fona troksnis, kas mēģina noslēpt faktu, ka Barselona tagad ir čempione," teica Pikē.

"Komanda ir kļuvusi labāka, bet mums tāpat jāspēlē vēl labāk," pēc neizšķirta Francijā teica Pikē. "Mums bija iespējas, un taisnība, ka nepratām izmantot savus momentus. Taču uzskatu, ka esam kļuvuši labāki, un varam spēlēt vēl labāk."

"Jā, ar momentiem neveicās, bet mūsu uzbrucēji karjeras laikā ir pierādījuši, ka prot gūt vārtus un ka kādā brīdī bumba ielidos vārtos. Luiss Svaress vienmēr guvis daudz vārtus, un viņš turpinās tādā pat garā," norādīja Pikē. "Komandā spēlēju jau ilgus gadus, un parasti ir tā, ka februārī un martā ir formas kritums. Tas notika pat Pepa Gvardiolas laikā."

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...

     [+] [-]

, 2019-02-20 15:15, pirms 5 gadiem
Nav īstais laiks formas krituma ja vēl marta.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-20 15:17, pirms 5 gadiem
"kulminācija visam" bija Balselonas spēlētāja izgājiems 1:1 pret grozu, kad aizsargs no aizmugures uzbrucējam iesita pa galvu, pa rokām un netika sodīts... tā vietā, lai rezultātā tiku panākts +4, tiesneši noraka uz -1...

  -2 [+] [-]

, 2019-02-20 18:15, pirms 5 gadiem
Haha aktiermākslas skolotājs ierunājās, bet ja nopietni tad kā real fans jūtos vīlies barsā , jo pēc cr aiziešanas domāju ka būs pilnīga barsas dominance visos turnīros ar viņu pārdomāto transfer politiku bet redz ka bedre ar katru gadu paliek arvien dziļāka , vismaz cl būs intresanti 1/4 fināli ar uzbrūkošu futbolu jo šī barsa ļauj arī pretiniekam spēlēt