Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Beils ar hat-trick ieved Madrides "Real" Pasaules kausa finālā

Beils ar hat-trick ieved Madrides "Real" Pasaules kausa finālā
Marselu un Gerets Beils. Foto: AFP/Scanpix

Par FIFA Pasaules klubu kausa otru finālisti kļuvusi UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides "Real", kas ar 3:1 pārspēja Āzijas stiprāko klubu Kašimas "Antlers" no Japānas.

Madrides "Real" neatpūtināja līderus un laukumā gandrīz tādā pašā sastāvā, kādā pirms četrām dienām sāka pret "Rayo Vallecano" (1:0). Vienīgā izmaiņa bija Gereta Beila personā, un tieši velsietis arī kļuva par mača galveno varoni. Pirmos vārtus viņ guva pirmā puslaika priekšpēdējā minūtē, kad izspēlēja sieniņu ar Marselu un trāpīja tālajā apakšējā stūrī (1:0).

Nākamos vārtus 53. minūtē Japānas klubs uzdāvināja pats – Beils pēc sāncenšu paviršas piespēles atpakaļ apsteidza gan aizsargu, gan vārtsargu un guva vieglus vārtus (2:0). Savukārt pie hat-trick Beils tika jau pēc divām minūtēm, kad pēc vēl vienas Marselu piespēles teicami sita tālajā stūrī (3:0). 78. minūtē goda vārtus guva japāņu pussargs Šoma Doi.

Finālā sestdien Madrides "Real" pretī stāsies mājiniece Abū Dabī "Al Ain", kas turnīru sāka jau no pirmās kārtas. AAE klubs pa ceļam līdz finālam pieveica Jaunzēlandes "Team Wellington" (3:3, 4:3 pendelēs), Tunisas "Esperance" (3:0) un arī Buenosairesas "River Plate" (2:2, 5:4 pendelēs).


, 2018-12-19 21:15, pirms 5 gadiem
Ja Real spēlēja praktiski spēcīgākajā sastāvā, tad jāsaka: švaki
, 2018-12-20 00:01, pirms 5 gadiem
Fenomenāls sasniegums! Lieliska iespēja paņemt visas galvenās trofejas
, 2018-12-20 01:51, pirms 5 gadiem
the best11 rakstīja: Ja Real spēlēja praktiski spēcīgākajā sastāvā, tad jāsaka: švaki
Švaki ir tikai tavi pirdieni dīvānā.
Fināls jānem
, 2018-12-20 07:13, pirms 5 gadiem
Kas tas vēl par pasaules kausu? Un kāpēc Barsas tur nav?...
, 2018-12-20 08:09, pirms 5 gadiem
lacis67 rakstīja: Kas tas vēl par pasaules kausu? Un kāpēc Barsas tur nav?...
Tpc,ka varbūt RM uzvarēja ČL?
, 2018-12-20 08:09, pirms 5 gadiem
the best11 rakstīja: Ja Real spēlēja praktiski spēcīgākajā sastāvā, tad jāsaka: švaki
Pagāšgad aziātus tikai papildlaikā uzvarēja
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.