Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pirkums trīs nedēļas pēc transfēru perioda beigām: "Barcelona" iegādāsies Brētveitu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Pirkums trīs nedēļas pēc transfēru perioda beigām: "Barcelona" iegādāsies Brētveitu
Mārtins Brētveits pret savu topošo komandas biedru Žerāru Pikē. Foto: EPA/Scanpix

Katalonijas futbola klubs "Barcelona" ir tuvu Dānijas izlases uzbrucēja Martina Brētveita piesaistīšanai. Brētveita līgumā ar "Legantes" ir izpirkumu summu - nepilni 20 miljoni eiro. Līguma parakstīšanas gadījumā Brētveits varēs piedalīties tikai Spānijas "La Liga" spēlēs.

Spānijas futbolā pastāv iespēja papildināt komandas rindas arī ārpus futbola transfēru periodiem. Šāda iespēja pastāv traumu gadījumā. Lai to varētu darīt, ir jāizpildās šādam nosacījumam - medicīniskajās pārbaudes ir jābūt konstatētam faktam, ka traumētais spēlētājs nevarēs doties laukumā vismaz piecus mēnešus. Ja komanda spēj pierādīt šo faktu, tad tai tiek dotas 15 dienas, lai atrastu aizstājēju.

Spānijas "La Liga" čempionei "Barcelona" vietējā futbola federācija pirmdien deva atļauju veikt jauna spēlētāja pievienošanu komandai, ņemot vērā to, ka Usmans Dembelē guvis savainojumu, kas viņam šosezon liegs atgriezties laukumā.

Likums arī nosaka, ka "Barcelona" var piesaistīt tikai tos spēlētājus, kuri šobrīd ir brīvie aģenti, vai arī tos, kuri spēlē Spānijas "La Liga" čempionātā.

Katalonijas klubs meklēja dažādus variantus, bet šobrīd ļoti tuvu ir tam, lai komandu papildinātu ar Martinu Brētveitu, kurš šajā sezonā pārstāv "Leganes".

Brētveits šosezon "La Liga" aizvadījis 20 spēles, kuru laikā guvis astoņus vārtus. Dānijas nacionālajā izlasē spēlētājs aizvadījis 39 spēles un guvis septiņus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.football-espana.net/202...