Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Barcelona" iekļūst Spānijas kausa nākamajā kārtā, Neimārs dodas atvaļinājumā

"Barcelona" iekļūst Spānijas kausa nākamajā kārtā, Neimārs dodas atvaļinājumā
Herardo Martino un Neimārs
Foto:AFP/Scanpix

Spānijas Copa del Rey izcīņas ceturto kārtu bez lielām problēmām pārvarējusi „Barcelona”, kura ar 3:0 pieveikusi otrās divīzijas klubu „Cartagena”.

„Barcelona” bija praktiski nodrošinājusi iekļūšanu nākamajā kārtā jau pēc pirmās spēlēs pret „Cartagena”, kurā tika uzvarēts ar 4:1, savukārt vakar „Barca” „Nou Camp” stadionā svinēja uzvaru ar 3:0. Vārtus guva Pedro, Kristians Teljo un Neimārs.

Nākamajā kārtā Katalonijas superklubu gan sagaidīs jau daudz nopietnāks pretinieks, proti, „Getafe”, kurā savulaik uzspēlējis arī Māris Verpakovskis. „Getafe” pēc pirmajā spēlē nospēlētā neizšķirta 1:1 vakar ar 4:1 sagrāva „Girona” un Spānijas čempionātā šobrīd ieņem astoto vietu. Abas komandas tiksies Spānijas čempionāta ietvaros šajā nedēļas nogalē.

No Spānijas kausa izcīņas izkritusi "Primera division" 10. vietas īpašniece "Granada", kura vakar zaudēja 0:2 otrās divīzijas klubam "Alcorcon". Rezultāts abās spēlēs bija identisks, tādēļ talkā nācās ņemt pēcspēles sitienus, taču "Granada" zaudēja arī tajos.

„Osasuna” ar neizšķirtu 2:2 un labāku viesos gūto vārtu attiecību divu spēļu summā pieveikusi „Malaga”, tādējādi sagādājot sev iespēju cīnīties ar Madrides „Real” un trešās divīzijas kluba „Olimpic Xativa” dueļa uzvarētāju. Pirmajā spēlē „Real” vārtus nespēja gūt (0:0), tādēļ tai šis uzdevums būs jāizpilda šodien. Uzvaru nepieciešams nodrošināt arī Sosjedadas "Real", kurai pirmajā spēlē neizšķirts 1:1 ar trešās divīzijas klubu "Algeciras".

Savukārt „Barcelona” savam vakardienas trešo vārtu guvējam Neimāram piešķīrusi desmit dienu atvaļinājumu, kuru viņš pavadīs savā dzimtajā Brazīlijā. Neimāram diskvalifikācija neļaus piedalīties nākamajā mačā pret „Getafe”, līdz ar to komandas treneris Herardo Martini izšķīries sniegt savam spēlētājam papildus atpūtu.

„Neimārs dosies uz Brazīliju ceturtdien un pavadīs tur 10 dienas,” preses konferencē sacīja Martino. „Viņam nav bijusi kārtīga atpūta jau vairākus mēnešus. Neimārs ir ļoti labi iekļāvies klubā un saprot savu lomu, kura viņam jāspēlē.”

Copa del Rey ceturtā kārta

DatumsKomandasRez.Summā
17.12Elche-Villarreal0:12:3
Getafe-Girona4:15:2
Levante-Recreativo4:04:1
Osasuna-Malaga1:13:3
Barcelona-Cartagena3:07:1
Granada-Alcorcon0:22:2 (p.s.)
18.12Almeria-Las Palmas-3:1
Atletico-Sant Andreu-4:0
Betis-Lleida-2:1
Sociedad-Algeciras-1:1
Real Madrid-Olimpic-0:0
Sevilla-Racing-1:0

Izmantotie resursi:
Soccer / Football News and Scores - ESPN FC
Barcelona grant Neymar holiday leave to Brazil...


, 2013-12-18 13:30, pirms 10 gadiem
labāk vēlu nekā nekad. Barca savu izdarīja , jāgaida Madrides spēle. Ko Ančeloti liks laukumā? Būs interesanti , RM jābūt nu ļoti motivētai un lai dievs stav Olimpic klāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-18 13:43, pirms 10 gadiem
Neprofesionāli
, 2013-12-18 15:41, pirms 10 gadiem
Aknas čupā rakstīja: labāk vēlu nekā nekad. Barca savu izdarīja , jāgaida Madrides spēle. Ko Ančeloti liks laukumā? Būs interesanti , RM jābūt nu ļoti motivētai un lai dievs stav Olimpic klāt.
Marca.com raksta ka speleshot 4-2-3-1 un sastavs bushot Kasilijas,Pepe,Nacho,Carvahals,Arbeola(kreisaja puse),Kasemiro,Illaramendi,Isco,Di Maria,Jese,(kreisaja puse) un Morata ka smiles uzbruceijs!! Ka bus isteniiba hvz!
, 2013-12-18 16:48, pirms 10 gadiem
Maikl25 rakstīja: cerams ka Madrid.R izlidos:
Tu esi tik tizls, ka viengais kas tevi interese ir vajaki pretinieki un vieglas un neinteresantas uzvaras. Tiesi tadi futbola fani man riebjas.
, 2013-12-18 21:17, pirms 10 gadiem
aNnounced rakstīja: Tu esi tik tizls, ka viengais kas tevi interese ir vajaki pretinieki un vieglas un neinteresantas uzvaras. Tiesi tadi futbola fani man riebjas.
cmon, tas ir tikai normāli, ja pretējas komandas fani cer un priecājas, ka otra komanda sūdīgi nospēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.