Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Abidāls: "Vēlos atgriezties laukumā, bet negribu riskēt"

Abidāls: "Vēlos atgriezties laukumā, bet negribu riskēt"
Eriks Abidāls treniņā decembra sākumā
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba spēlētājs Eriks Abidāls turpina atlabt pēc aknu transplantācijas, tomēr francūzis nevēlas sasteigt savu iespējamo atgriešanos laukumā.

Abidāls vasarā kā mērķi uzstādīja laukumā atgriezties decembrī vai ap gadu miju. Aizsargs turpina atgūties no aknu transplantācijas un sacīja, ka nevēlas neko sasteigt. "Mana vēlme ir atgriezties [laukumā], un šobrīd esmu laimīgs, jo jūtos lieliski," teica Eriks Abidāls. "Vēlos spēlēt, bet man ir ģimene, un negribu riskēt. Mana pirmā prioritāte ir viņi [ģimene] un tad es pats. Ja varēšu spēlēt, tad lieliski. Ja ne, tad varēšu būt kopā ar ģimeni un cilvēkiem, kas mani mīl."

Aknu audzējs Abidālam tika atklāts pagājušā gada martā, un Erikam jau pēc divām dienām tika veikta operācija. Pretēji prognozēm, Abidāls ļoti ātri atgriezās laukumā, izejot pamatsastāvā jau Čempionu līgas finālā un simboliski tiekot pie iespējas pacelt trofeju. Diemžēl šogad atklājās, ka iepriekšējā operācija nav novērsusi visas problēmas, un Abidālam aprīļa sākumā tika veikta aknu transplantācija. Februārī Abidāls, kuram septembrī apritēja 33 gadi, pagarināja līgumu ar "Barcelona" līdz šīs sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
Goal.com


, 2012-12-18 19:42, pirms 11 gadiem
Turies vecais !
, 2012-12-18 21:29, pirms 11 gadiem
Viņa loma vairs tāda nebūs ja arī atgriezīsies! Zheel! Turies abi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-19 00:25, pirms 11 gadiem
Abidalam šodien ārsti devuši zaļo gaismu trenēties ar pilnu spēku,lai iegūtu spēlēm nepieciešamo fizisko formu,cerams ka viņam tas izdosies
P.S.Barcas mājaslapā Barcelonas runasvīrs Toni Freixa par Abidalu izteicās,ja viņš būs gatavs spēlēt un pats to vēlēsies,tad uz kontrakta pagarinājumu viņam nebūs jāgaida
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".