Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Adriano pagarina līgumu ar Seviļu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Adriano pagarina līgumu ar Seviļu
Adriano (no kreisās)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Spānijas La Liga klubs ''Sevilla'' vēl uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar brazīliešu pussargu Adriano. Jaunā vienošanās paredz, ka Adriano Seviļā paliks līdz 2014. gadam.

Adriano Seviļas klubam pievienojās 2004. gadā, pārnākot no savas dzimtenes kluba ''Coritiba'' un kopš tā laika Seviļas sastāvā aizvadījis vairāk nekā 100 spēles. Šī sezona Adriano sākusies ļoti veiksmīgi - 12 spēlēs pussargs guvis četrus vārtus. Labā spēle pamudinājusi kluba vadību piedāvāt spēlētājam jaunu līgumu, ko Adriano akceptējis.

Adriano pauda gandarījumu par līguma pagarināšanu: ''Es esmu atdevis visu šim klubam. Pateicos klubam par to, ka tas man piedāvājis iespēju palikt šeit vēl ilgāk. Seviļā esmu laimīgs.''

Seviļa Spānijas čempionātā pēc aizvadītām 15 spēļu kārtām ar iegūtajiem 30 punktiem ieņem trešo vietu turnīra tabulā, par astoņiem punktiem atpaliekot no līdervienības ''Barcelona''.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com