Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Songs: "Zināju, ka "Barcelona" daudz nespēlēšu, toties kļuvu par miljonāru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Songs: "Zināju, ka "Barcelona" daudz nespēlēšu, toties kļuvu par miljonāru"
Alekss Songs. Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Londonas "Arsenal" un "Barcelona" pussargs Alekss Songs atklāti dalījies pārdomās par savu vieglprātīgo attieksmi pret naudu un norādījis, ka uz Katalonijas grandu devies tieši piedāvātās algas dēļ.

"Lielākā daļa futbolistu dzīvo pāri saviem līdzekļiem. "Arsenal" pavadīju astoņus gadus, bet tikai pēdējos četros sāku pelnīt labu naudu. Tam bija divi iemesli – mana alga pamatīgi pieauga, bet es arī sapratu, cik daudz naudas izniekoju. Kad pievienojos komandai, pelnīju 15 tūkstošus nedēļā. Biju jauns un biju sajūsmā. Gribēju pavadīt laiku kopā ar lielajiem spēlētājiem. Varēju iepirkties, kur vien gribēju, varēju pavadīt trakas naktis," teica Alekss Songs. Viņš pārdomās dalījās Instagram sarunā ar NBA čempiones Toronto "Raptors" līderi Paskālu Siakamu.

"Kad ierados uz treniņu, redzēju, ka Tjerī Anrī – Karalis – ieradies neticami skaistā mašīnā. Sev pateicu – lai ko tas arī maksātu, gribu sev tikpat labu auto. Aizbraucu pie auto dīleriem, parakstīju papīrus, un tieši tik vienkārši man bija tāda pati mašīna kā Karalim. Varu apzvērēt, ka pēc diviem mēnešiem nācās atdot mašīnu atpakaļ, jo visa mana nauda aizgāja benzīna ieliešanai. Pateicu, lai labāk dod man "Toyota". Kad nākamajā dienā ierados uz treniņu, Tjerī prasīja, kur palicis mans autiņš. Nācās atzīt, ka nevaru to atļauties," pauda kamerūniešu pussargs.

"Spēlējot "Arsenal", nespēju iekrāt kaut 100 tūkstošus, bet cilvēki domāja, ka esmu miljonārs. Kad "Barcelona" piedāvāja man līgumu un kad redzēju, cik lielu algu man sola, nevajadzēja domāt pārāk ilgi. Uzskatīju, ka mana sieva un bērni ir pelnījuši komfortablu dzīvi arī pēc manas karjeras beigām. Satiekoties ar "Barcelona" sporta direktoru, viņš man pateica, ka es laukumā pārāk bieži netikšu. Man tas bija pie vienas vietas, jo zināju, ka kļūšu par miljonāru," teica Songs. Viņa pēdējā pietura bija Šveices klubs "Sion", kurā spēlē arī Roberts Uldriķis. Atsakoties no algas samazināšanas, līgums ar Songu tika lauzts.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-18 21:57, pirms 4 gadiem
Izklaidējoš raksts...Cik pelna SC redaktori par šitādiem rakstiem?

  +2 [+] [-]

, 2020-05-18 22:20, pirms 4 gadiem
Nauda par visu! Tie kas sasniedz virsotnes neskrien pec naudas, vini to sanem bonusa!

     [+] [-]

, 2020-05-18 23:32, pirms 4 gadiem
Diemžēl tā ir afrikāņu futbolistu problēma - viņi vairumā gadījumu prot ātri skriet, augstu lēkt, spert pa bumbu un skaitīt līdz pieci. Līdz lielajām virsotnēm tiek tie, kuri kaut ir ne pārāk gudri, bet čakli strādā un nebrūķē muti. Bet no šādiem Songiem treneri izvairās, lai arī cik labi spēlētu, jo kamēr vien viņam maksā algu, tikmēr autoritāšu nav.

  +2 [+] [-]

, 2020-05-19 09:50, pirms 4 gadiem
emjay rakstīja: Izklaidējoš raksts...Cik pelna SC redaktori par šitādiem rakstiem?
Normals raksts, nepatik nelien seit,
labak sitadi raksti,nevis kautkadi debili virtualie cempionati utt

     [+] [-]

, 2020-05-19 09:51, pirms 4 gadiem
Bet jocigi,likas ka Arsenal laika ,jau dabuja miljonus,bet izrades ne!

     [+] [-]

, 2020-05-19 11:22, pirms 4 gadiem
emjay rakstīja: Izklaidējoš raksts...Cik pelna SC redaktori par šitādiem rakstiem?
Ļoti labs raksts. Žēl, ka mērķauditorija - Latvijas jaunie gail.. tas ir sportisti, šo rakstu neizlasīs un neaizdomāsies.

     [+] [-]

, 2020-05-19 12:14, pirms 4 gadiem
Interesanti būtu pavērot kā katrs no mums rīkotos tādā situācija kad alga vairākus simtus līdz desmietiem tūkstošu reižu pārsniedz mūsu valsts vidējo izpeļu. Skaidrs ka mums arī vecie draugi uzrastos un dažādi biznesa partneri.

ir jau viegli pateikt vot puika dumjš, bet reāli zinot cik īsa var būt futbolista karjera iespējams viņš izdarīja pareizi, nopelnot lielāku naudiņu.

     [+] [-]

, 2020-05-19 14:26, pirms 4 gadiem
Sporta centrs autori: Neskatoties uz to ka sporta pasākumi ir apstājušies, internetā ir daudz dažādu video no kuriem var izveidot mazu rakstu, lai nopelnītu un pabarotu savu ģimeni, kas lielākai daļai SC autoru ir kaķis.

     [+] [-]

, 2020-05-19 15:34, pirms 4 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Interesanti būtu pavērot kā katrs no mums rīkotos tādā situācija kad alga vairākus simtus līdz desmietiem tūkstošu reižu pārsniedz mūsu valsts vidējo izpeļu. Skaidrs ka mums arī vecie draugi uzrastos un dažādi biznesa partneri.

ir jau viegli pateikt vot puika dumjš, bet reāli zinot cik īsa var būt futbolista karjera iespējams viņš izdarīja pareizi, nopelnot lielāku naudiņu.
Visiem vecajiem draugiem vidējo pirkstu. Reāli palīdzētu tikai vecvecākiem.