Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi par nesavaldību draud četru spēļu diskvalifikācija

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mesi par nesavaldību draud četru spēļu diskvalifikācija
Lionels Mesi pārdzīvo. Foto: AP/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' granda ''Barcelona'' līderim Lionelam Mesi par nesavaldību un sarkanās kartiņas saņemšanu Spānijas Karaļa kausa finālā, kur viņa pārstāvētā komanda papildlaikā ar 2:3 piekāpās Bilbao ''Athletic'', draud četru spēļu diskvalifikācija.

Vakar Spānijas Karaļa kausa izcīņas finālā Bilbao ''Athletic'' papildlaikā ar 3:2 pārspēja ''Barcelona'', izlīdzinājumu 2:2 panākot vien 90. spēles minūtē. Daudziem šis mačs paliks atmiņā ar Mesi rīcību papildlaika beigās. Viljalibre, kurš pamatlaikā izrāva neizšķirtu, kaitinoši bakstīja Leo, kuram neizturēja nervi - Mesi atvēzējās, ar roku uzšāva pretiniekam pa galvu un pēc VAR palīdzības tiesnesis ātri vien parādīja sarkano kartīti.

Spānijas Futbola federācija šonedēļ sanāks uz sēdi, kur tiks caurskatīts šis incidents un noteikti Mesi soda mēri. Visticamāk, slavenajam argentīnietim nāksies izlaist aptuveni četras spēles. ''Barcelona'' galvenais treneris Ronaldu Kūmans pauda atbalstu savam līderim: ''Es pilnībā saprotu viņa rīcību. Nezinu, cik reizes viņi pārkāpa noteikumus pret Mesi vai centās to darīt, bet tā ir normāla reakcija, kad pretinieks vēlas nogāzt tevi, kad kontrolē bumbu. Esam vīlušies par rezultātu, taču tāpat domāju, ka ejam pareizajā virzienā. Mums jāuzlabo spēle aizsardzībā.''

''Esmu aizkaitināts, dusmīgs, vīlies. Man ir visas iespējamās sliktās emocijas pēc zaudēta fināla, kādas vien var būt. Pieļāvām kļūdas svarīgās izspēlēs, slikti aizsargājāmies un nekomunicējām savstarpēji standartsituācijās. Tās ir svarīgas detaļas,'' pēc mača dusmas nevaldīja divu vārtu autors Antuāns Grīzmans.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...

  +4 [+] [-]

, 2021-01-18 18:30, pirms 3 gadiem
Madrides ''Atletico'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu vechi juus dodiet.
Kur taa var liet

     [+] [-]

, 2021-01-18 18:54, pirms 3 gadiem
Interesanti, ka Messi sarkano kartīti Argentīnas izlases rindās nopelnīja jau pirmajā spēlē un otrajā minūtē!
Draudzības spēle ar Ungāriju.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-18 19:00, pirms 3 gadiem
Brīžiem liekas,ka autori speciāli raksta kļūdaini,lai pievērstu uzmanību rakstam,bet šis "Madrides Atletico" pārspēj visu.
P.S. Bilbao Athletic (patiesībā).

     [+] [-]

, 2021-01-18 19:15, pirms 3 gadiem
Cilvēks, kuru kaut nedaudz interesē futbols, šādi nevar klūdīties