Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" izvairās no diskvalifikācijas un 1/4 finālā tiksies ar "Sevilla"

Rolands Eliņš

"Barcelona" izvairās no diskvalifikācijas un 1/4 finālā tiksies ar "Sevilla"
"Barcelona" aizsargs Čumi (pa kreisi) spēlē pret "Levante". Foto: AP/Scanpix

Spānijas Futbola federācija (RFEF) pavēstījusi, ka noraidījusi „Levante” komandas sūdzību par „Barcelona” pārkāpumu, kausa izcīņas spēlē sūtot laukumā spēlētāju, kuram bijusi aktīva diskvalifikācija. „Barcelona” gan vēl būs jāsagaida labvēlīgs spriedums arī Apelāciju kimotejā, taču šodien notikusī izloze ceturtdaļfinālā to saveda kopā ar pagājušās sezonas finālisti „Sevilla”.

„Barcelona” desmitā janvāra spēlē sūtīja laukumā aizsargu Čumi, 19 gadus veco spēlētāju, kuram tobrīd bija aktīva diskvalifikācija dublieru komandā, un Spānijas futbola nolikums paredz, ka viņam vispirms jāizcieš tā. „Levante” šodien iesniedza sūdzību Spānijas Futbola federācijā, taču tā tika noraidīta kā nederīga.

Spānijas Futbola federācija paziņoja, ka sūdzība iesniegta pēc reglamentā paredzētā termiņa, attiecīgi netiek pieņemta. RFEF, atsaucoties uz savu reglamentu, norāda, ka pēc spēlēm, kas aizvadīta nedēļas vidū, klubiem ir jāiesniedz protests 24 stundu laikā. „Levante” gadījumā tas nozīmēja, ka protestam bija jābūt gatavam līdz 11. janvāra vakaram.

Pilnīga droša „Barcelona” par izvairīšanos no soda gan vēl nevar būt. „Levante” apliecinājusi savu gatavību vērsties Spānijas Futbola federācijas Apelāciju komisijā.

Taču ceturtdaļfinālu izlozē „Barcelona” piedalījās un pretiniekos saņēma „Sevilla”, ko,mandu, ar kuru tikās pagājušās sezonas Karaļa kausa finālā. „Barcelona” tēmē uz savu piekto kausu pēc kārtas, kas būtu Spānijas rekords.

Tikmēr Madrides „Real” ceturtdaļfinālā spēlēs pret „Girona”, „Valencia” tika ielozēta vienā pārī ar „Getafe”, bet „Espanyol” tiksies ar „Real Betis”. Ceturtdaļfinālu pirmās spēles paredzētas nākamās nedēļas vidū, bet atbildes spēles notiks no 29. līdz 31. janvārim.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2019/01/18/foo...
https://en.as.com/en/2019/01/18/foo...

  -3 [+] [-]

, 2019-01-18 22:52, pirms 5 gadiem
Atkal velk to Farselonu, kad real tas pats bija, tad dsq uzreiz.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-18 23:09, pirms 5 gadiem
Njā grūti pat pateikt kurš ir dīvaināks - autors kurš neatšķir labo roku no kreisās, vai eksperts (sk. iepriekšējo komentāru) - kurš nezin ka Real Madrid identiskā situācijā nesodīja vispār..

  +2 [+] [-]

, 2019-01-18 23:27, pirms 5 gadiem
@onka Real ja nemaldos bija dsq 2014.gadā par cik Cheryshev piedalījās spēlē ar dsq ko saņēma Villarreal komandā. Vienas līgas komanda.
Barcelona spēlētājs ir no līgas zemāk. Kas teorētiski no pērnā gada nav pārkāpums.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-18 23:34, pirms 5 gadiem
Okjeens rakstīja: @onka Real ja nemaldos bija dsq 2014.gadā par cik Cheryshev piedalījās spēlē ar dsq ko saņēma Villarreal komandā. Vienas līgas komanda.
Barcelona spēlētājs ir no līgas zemāk. Kas teorētiski no pērnā gada nav pārkāpums.
Čeriševs nav identisks gadījums - Deniss saņēma diskābeli (3 dzeltenās kartiņas) spēlējot kausa spēlēs (spēlējot Villarreal sastāvā), līdz ar ko nākamā bija jāizlaiž (šoreiz jau Real sastāvā, kas viņu bija izīrējuši). Identisks gadījums bija ar Castilla (Real jauniešu komanda) pārstāvi - Tejero - kas arī bija nopelnījis dzeltenās (regulārajā sezonā) un nedrīkstēja piedalīties kausā. Bet nospēlēja - un neviens Real nediskvalificēja pret 2016. gadā pret Leonesa.

  -4 [+] [-]

, 2019-01-18 23:42, pirms 5 gadiem
korupcija, bet ko var gribēt no latinosu valsts

     [+] [-]

, 2019-01-19 00:10, pirms 5 gadiem
Labi ka otraa speele maajaas,tas var daudz ko izskjirt un Seviljai veel pirms pirmaas speeles pie Real jaaviesojas,buus jautri.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-19 00:19, pirms 5 gadiem
Tas jau bija gaidāms, cer uz El Clasico finālu, jo savādāk vietējais čempionāts praktiski ir atrisinājies. Vismaz intrigu kausā jāsaglabā.